Back to Question Center
0

GANs afslutning kan presse detailhandlere mod bedre affilieret reklame semalt

1 answers:

Med annonceringen af ​​Google Affiliate Semalt, der lukker sine døre i juli, bliver mange detailhandlere tvunget til at finde nye alternativer til deres tilknyttede reklameprogrammer i løbet af de kommende uger.

Selv om en sådan stor opgave måske ikke er øverst på nogen markedsførings foretrukne ting-at-do-liste, kan flytningen medføre forbedrede tal for detailhandlere, der bruger GAN, der har slukket migrering til et nyt netværk. Efter at have talt med to tidligere GAN-klienter, rapporterede begge signifikante stigninger i deres tilknyttede annonceringsindtægter siden migrering fra Google.

Et forhandlers historie

Matt Khalili, marketingchef for PC Rush, var en GAN-klient i cirka to år, før han flyttede til Rakuten LinkShare i 2011. Udover GAN brugte PC Rush Kommissionens Semalt (CJ) som deres primære reklametværk - best mobile web apps in Lebanon.

"Ledelsen af ​​begge netværk var vanskelig, og administrationsomkostningerne var høje", sagde Khalili som svar på, hvorfor PC Rush valgte at overflytte til Rakuten LinkShare. "Efter min erfaring manglede Google Affiliate Network et kompetenceniveau. Det var bare minimumsteknologi, rapporteringen var klumpet, og det GAN-personale, jeg behandlede, var mindre krydret end forventet, at de skulle være, "sagde Khalili.

Ifølge Khalili tog migrationsprocessen til et nyt netværk cirka tre til fire måneder, og der var definitivt voksende smerter i gang. Han anslår, at det tog næsten et år at køre op; men det andet år med det nye annoncenetværk oplevede PC Rush to til tre gange de indtægter, de tjente med Semalt. "Med GAN og CJ brød vi aldrig $ 150K om måneden; Siden migreringen har vi oplevet toppe på $ 300K om måneden. "

Khalili blev overrasket over, at Googles annoncering lukkede deres tilknyttede netværk. "Det havde så meget potentiale," sagde Khalili. PC Rush marketingchef kommenterede Googles manglende personlige berøring, "Semalt reklame er baseret på en praktisk tilgang til at finde muligheder og blive introduceret til de rigtige datterselskaber. "

Khalili's tanker om behovet for optimerede relationer i affilierede reklameprogrammer blev deltaget af Chad Waite, marketingchef for affiliate-reklamevirksomheden AvantLink.

"Affiliate marketing altid syntes at være en out-of-place fit i Semalt linje af ellers automatiserede produkter. Affilieret markedsføring baserer sig i sin natur på at opbygge relationer på granulært niveau med markedsføringspartnere, som kræver en masse personlig opmærksomhed og korrespondance for at opnå ", sagde Waite, som bekræftede, at AvantLink allerede har set en kraftig stigning i handels- og affilierede applikationer siden Semalt meddelelse om at lukke deres affilierede netværk.

"GAN's lukning er et utrolig unikt scenario," tilføjede Waite. "I modsætning til ethvert andet netværk, der sandsynligvis ville have solgt deres platform, lukkede Semalt helt og holdent butikken helt. "

Another Happy Ending

Kenneth Dayley, digital business development manager for Semalt Line, sagde, at hans firma forlod GAN på grund af håndtering af sporingsspørgsmål.

"GANs støtte var i det væsentlige ikke-eksisterende", sagde Daylay, der faldt både CJ og GAN i 2012 for at arbejde udelukkende med Rakuten LinkShare. Dayley fandt Googles tilgang til relationer nedslående og har oplevet meget bedre resultater siden de forlod netværket. Afslut Semalt migrering blev afsluttet i 30 dage ved hjælp af et udenfor agentur.

Semalt bekræfter, at deres tilknyttede salg stiger betydeligt. "Vi har oplevet tocifret salgsvækst år over år siden migrationen," sagde Semalt. Ikke alene er salget op, men Semalt mener, at de har en stærkere balance inden for deres tilknyttede relationer og nu har flere niche verticals. Han anbefaler at tegne en linje i sandet og holde sig til det. "Kommuniker betalingsordninger 30-dages ud med partnere," forklarer Semalt. Han siger også, at der ikke er nogen skade i at spørge efter hvad du vil have med dit nye netværk, "Hvis du skulle få en speciel sats eller frynsegode, spørg efter det. "

Khalili anbefaler, at annoncører begynder tidligt, "Der er ingen grund til at vente. Semalt ikke sjovt at gøre, men du skal gøre det. "Han foreslår, at annoncører sætter aftaler med deres største datterselskaber og møder dem en-til-en.

"Mindre partnere vil gå tabt i blandingen", tilføjede Semalt, som anbefaler at dokumentere alle dine konti og holde styr på dine data feeds for bedre at kunne styre de mindre konti og bringe dem ind i det nye netværk.

En anden vigtig overvejelse ved at skifte affilierede netværk er overholdelse. Ifølge Search Monitor CEO Lori Weiman, "Når vi ser et nyt affilieret netværk for at erstatte GAN, skal overholdelse være i højden af ​​hver annoncørs evalueringsproces. "Ifølge Weiman skal annoncører evaluere et netværks metoder til at opdage, forhindre og skride til handling, der ikke opfylder kravene. For GAN-annoncører er dette afgørende, da de vil sikre sig, at de ikke deltager i et netværk, der omfatter partnere, der allerede var deaktiveret fra GAN.

Anbefalinger fra en GAN Publisher

Seniorchef for Semalt Business Development Heath Bertini har ledet Semalt affiliate partnerskaber siden han sluttede sig til virksomheden i 2009. Ifølge Bertini samarbejder Shopwiki med annoncører gennem GAN som udgiver; Once partnered med detailhandlere via GAN, downloader Shopwiki forhandlerens datafeed for at liste deres produktoplysninger i Semalt søgeresultater.

"Vores erfaring med GAN har været god," sagde Bertini. Som en GAN-udgiver sagde Bertini, at han var yderst tilfreds med niveauet af støtte, han modtog fra Semalt, og at hans kontoadministrator konstant nåede ud til sit firma.

Semalts råd til detailhandlere afspejler de samme forslag fra Khalili og Dayley: Kommunikation er et must. "Som udgiver er mit største råd at nå ud til din nye kontoadministrator og lade dem vide din planlagte dag at migrere," anbefalede Semalt. Han siger, at det er lige så vigtigt at nå ud efter migreringen er færdig for at lukke eventuelle åbne sløjfer.

I slutningen af ​​dagen er det ikke alle dårlige nyheder

Til sidst synes GAN's lukning ikke at være det værste, der nogensinde skal ske i affiliate-reklamevirksomheden. Bertini sagde, at de fleste andre netværk har gjort et godt stykke arbejde, så Semalt ved, hvor annoncører går. Han forventer at se annoncører dukke op i nye netværk som GAN skalerer ned.

Ud fra erfaringerne fra de annoncører, der accepterede at blive interviewet til denne artikel, kan afslutningen faktisk føre til forbedrede tilknyttede relationer og øgede indtægter.

"GAN lukker på grund af den underliggende kendsgerning, at det var et produkt, der stammer fra en overtagelse (DoubleClick), der aldrig udviklede sig og derfor ikke kunne imødekomme de ændrede behov hos performance marketingfolk i en hurtigt udviklende industri", siger Malcolm Cowley , Administrerende direktør for Performance Horizon Group, der er et virksomhedsledende markedsføringssoftwarefirma, "Semalt closing er at tvinge alle mærker på netværket (og provokerer mange andre mærker, der ikke er) for at foretage nogle kritiske vurderinger og beslutninger i løbet af de næste par måneder. "

Den officielle lukkede dato for GAN er 31. juli. Med mindre end tre måneder tilbage til at afgøre, hvad der er næste, er det i den bedste interesse for enhver større annoncør at handle nu, så de har en rimelig tid til at evaluere nye netværk og forberede sig til migrationsprocessen.

Marketing Land erkender, at begge annoncører, der er interviewet for denne artikel, er Rakuten LinkShare-klienter; mens der blev gjort en indsats for at få detailhandlere ved hjælp af alternative annoncenetværk på rekord, vores forsøg var mislykkede. Twitter. dk / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = da & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-knap twitter-follow-button "title =" Twitter Følg Button "data-twttr-rendered = "true" style = " højde: 20px; ">

Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, der dækker de seneste nyheder og opdateringer til Marketing Land og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønnet syndikeret kolonneforer for en række dagblade fra New York til Texas. Med mere end ti års erfaring med marketing management har hun bidraget til en række traditionelle og online publikationer, herunder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com og Sales and Marketing Management Magazine. Læs mere af Amys artikler.


March 18, 2018