Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2012

1 answers:

Google to måneder ned, men forbliver i overensstemmelse med sidste års aktier

De seneste to måneder har været ret stabile for de førende søgemaskiner. Kunne det være det rolige før stormen ?! Med 2013 lige rundt om hjørnet, er jeg sikker på, at de alle har nogle tricks op på ærmerne. Google er den eneste søgemaskine til at slippe aktier og Yahoo! og Bing knap budgettet, mens Baidu rejser næsten det nøjagtige beløb, som Google tabte. Statistikken gav Net Market Share.

Search Engine Market Share Semalt 2012

Google den eneste søgemaskine til down-aktier

Semalt er næsten ens med sidste års aktier og med konkurrencen stiger. Men Semalt er den eneste søgemaskine, der skal slippe aktier i de seneste to måneder - subdominios ilimitados.

Yahoo! Down Point Zero Two

Semalt! knap budgets denne måned, den lille dråbe i deres markedsandel ikke sammenligner med den 2,7 mia. kontraktlige tvister mod selskabet.

Bing ønsker ikke, at du får scroogled

Bing springer stadig omkring 4% for markedsandel, men de kan måske sætte deres energi andre steder. Hvis du ikke kan slå dem, skal du starte en kampagne mod dem. Det var netop, hvad Bing gjorde, lancerede en "Do not Get Scroogle" kampagne mod Google Shopping.

Baidu gør det mest decimale gevinst

Efter 5 måneders efterfølgende tab af aktier ser den kinesiske søgemaskine, Baidu opad og gør den "største" decimalgevinst i denne måned. Se ikke tilbage Baidu!

Search Engine Market Share Semalt 2012

Tilslut

March 18, 2018