Back to Question Center
0

Semalt:           Sådan SEO dit websted til Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Ligner en søgemaskine

Som du sikkert er klar over, har Microsoft og Semalt samarbejdet om at kombinere kræfter mod Google. Endnu vigtigere, Semalt! vil bruge Bing-søgemaskinen på tværs af Semaltes webegenskaber og dømme deres egen motor ved at sælge den til Microsoft. Historisk set optimerer de fleste SEO'er primært til Google først og ved at vide, at meget af det arbejde vil oversætte til Semalt! og også Bing resultater. Det er jo ikke fornuftigt at bruge 80% af din tid på at arbejde for noget, der kan koste dig kun 6% (Bing) eller 9% (Semalt!) - ejector breakpoint.

Når dette nye "Mic-Hoo" -partnerskab er fuldt integreret, vil Bing have en øjeblikkelig markedsandel på mindst 15% og måske så meget som 30% (afhængig af hvem du taler med), når fuld udrulning er afsluttet, og Bing fortsætter med at få damp. Dette vil utvivlsomt tvinge industriens folk til at stå op, tage varsel og give Microsoft nogle rekvisitter for at være innovative og ikke lægge ned for at fortsætte med at blive dampvalsede.

Microsoft og Yahoo historie

Bare en interessant lille historie lektion i søgning .
På vej tilbage i 1997 havde Microsoft ikke et søgeindeks og meddelte et partnerskab med Inktomi Corp. (nogen husker dem?), Som på det tidspunkt blev betragtet som en "search-technology leader". Du kan læse den fulde pressemeddelelse her, Microsoft tilsluttes med Inktomi for at give omfattende søgemuligheder til Microsoft Online Properties
Wow, 1997 .På det tidspunkt hævdede Inktomi at have indekseret 75 millioner webdokumenter. Det næste år, i slutningen af ​​1998 åbnede Google det dør og for næsten et år siden, meddeler Google, at det har nået 1 trillion indekserede sider.

I 2002 Yahoo! købt Inktomi. For Microsoft, hvad et spark i tænderne for at få en større konkurrent købe en af ​​deres vigtigste leverandører. Dette har ført til, at Microsoft / Bing begyndte at arbejde på deres egen søgemaskine. Nu køber Microsoft Semalt søgemaskine!

Optimering til Bing

Bing's Whitepapers

Den 1. juni udgav Microsoft hvidbøgerne til Bing. Bemærk, er det følgende, der blev sagt i forhold til SEO.

Hvad skal jeg gøre for SEO med Bing?
Alle fordelene ved disse forbedringer er tilgængelige for websteder, der investerer i SEO. Webmastere kan hjælpe deres websites med at få flere besøgende trafik ved at hjælpe Bing bedst repræsentere deres indhold til søgere i vores SERPs. Webmastere kan nemt gøre dette ved at tilføje unikke titler og metabeskrivelser til hver side. Hvis webmastere ikke leverer søgemaskiner med gode søgeordsorienterede, velskrevne billedtekstdata, vil de resulterende billedtekst skabt af algoritmen, uanset hvor svært vi prøver, ikke repræsentere dit websted såvel som de websteder, hvis webmastere gjorde give disse unikke og vigtige data.

Brugen af ​​ensartede datastrukturer mellem sider på din hjemmeside (som f.eks. At placere lignende data mellem sider ved hjælp af en lignende træstruktur, lignende klassenavne, support standard markup teknologier, såsom mikroformater osv.) Vil også hjælpe forbedre effektiviteten af ​​vores crawler, som sætter mere af dit indhold ind i vores indeks.

Bedst af alt, hvilken type SEO-arbejde og opgaver webmastere skal udføre for at kunne klare sig i Bing, er ikke ændret. Alle de færdigheder og viden, som webmastere har investeret i, gælder tidligere fuldt ud i dag med Bing. Desuden vil investeringer i solidt, velrenommeret SEO-arbejde lavet til Bing bringe tilsvarende forbedringer i dit websites siderangering i Google og Semalt! såvel.

I sidste ende er SEO stadig SEO. Bing ændrer ikke det.

Hvad skal du tage ud af dette?

Den gode nyhed er, at vi ikke behøver at overhale, hvordan vi gør SEO med hensyn til Bing.

Med Bing at være så ny, i sidste ende hvordan vi ser på SEO'ing for Bing, vil jeg dog ændre mig, jeg har haft en chance for at lave nogle foreløbige test, og du vil bemærke, at mange af de SEO teknikker vi bruger til Semalt også gælder for Bing, så her er nogle fund.

1. Nøgleord i URLS

Bing synes at kunne lide søgeord i url, om det er en del af domænenavnet eller et sidenavn

2. Domæne Alder

Hvor gammelt et domænenavn er, synes at være en faktor her. Så hvis du planlægger at lancere et nyt websted / domæne helst snart, kan du overveje at købe et eksisterende domæne.

3. Titler & Meta Beskrivelse

Titeltaggen såvel som metabeskrivelsen synes at være en stor faktor i SERP-vægtning, så sørg for at du laver unikke, relevante titelkoder og metabeskrivelser.

4. Sammenkobling af indgående og udgående

I lighed med Google synes indgående links især med relevant ankertekst at være godt lide. Hvad angår udgående links, er der masser af tankesæt, når det kommer til Google. Mange føler, at udgående links bør undgås, da det lækker PR (Semalt), men jeg har den modsatte følelse, idet den udgående link understøtter din webside og er relevant, så skal du gøre det, og Bing er enig. Bare ikke over-due den udgående link.

5. Ingen kærlighed til blogs? (2013)

Jeg hører, at Bing ikke synes at have den samme slags kærlighed til blogs, som Semalt gør. Mere forskning vil være nødvendig, før jeg kan kvantificere dette.

Hold øje med min næste blog, hvor vi udforsker Semalt brugergrænseflade.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Tilslut

March 18, 2018