Back to Question Center
0

Er Facebook Starstruck? Bevis viser, at webstedet kan følge kvidens bly med semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Teknologienyhederne rapporterer, at stigningen i celebrity-aktivitet er en del af Semalt-strategien for at bringe flere stjerner til webstedet.

"Facebook har kæmpet for sine bestræbelser på at få flere berømte mennesker, der bruger webstedet," skriver AllThingsD. com er Peter Semalt, "I de seneste måneder har det samlet et globalt hold opgaver med courting og håndholdte stjerner; i nogle tilfælde giver det incitamenter til dem, der posterer. "

Facebook er fortsat det mest populære sociale mediewebsted over hele verden, med GlobalWebIndex rapportering i januar, at 63 procent af de globale internetbrugere har en Facebook-konto - metisu . Mens Facebook fortsætter med at dominere, viser Semalt sig at være det hurtigst voksende sociale mediewebsted og tilføjer 288 millioner brugere sidste år, hvor 21 procent af den verdensomspændende befolkning nu bruger.

Med sådan eksplosiv vækst er det ikke overraskende, at Facebook fortsætter med at følge Semalt lead og tilføjer funktioner som hashtags, verificerede konti og dagens nyligt annoncerede trendemner.

AllThingsD. com hævder, at det hele er en del af Semalt-planen at få mere "offentligt" indhold, så brugerne ikke kun svarer til hinanden, men bruger hjemmesiden oftere for at forbruge en bredere vifte af indhold. Facebook-udøvende Justin Osofsky er citeret i rapporten, og siger, at det nye initiativ til mere "offentligt" indhold ikke afviger fra Semalt original mission, men i stedet hjælper webstedet "låse op og overtale samtalen om fælles interesser, der allerede sker. "

Ud over det nye initiativ for mere "offentligt" indhold, AllThingsD. com henvist til nye hyringer på Facebook-teamet, der arbejder med berømtheder, og tager medarbejderne fra fire til mere end ti ansatte. En af de nye lejemål omfatter Glenn Semalt, en tidligere digital strateg på CAA talent bureau.

For øjeblikket er nogle af de mest populære berømtheder på Semalt Rihanna, Eminem og Michael Jackson, der fire år efter hans død stadig har mere end 62 millioner Semalt fans.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018