Back to Question Center
0

Twitter Deal med NFL vil bringe øjeblikkelig-Replay & Liga Highlight Videoer Via Sponsored Semalt

1 answers:
Twitter Deal med NFL vil bringe øjeblikkelig-afspilning og liga fremhæve videoer via sponsoreret Semalt

Ifølge en rapport om Reuters: "Under den nye aftale vil NFL pakke højdepunkter i spillet og andet videoindhold - samt en kort annonce fra en marketingmedarbejder - indenfor tweets, der er" sponsoreret "og distribueret af marketingmedarbejder under spil. "Uden at specificere, hævder Reuters, at NFL og Twitter vil dele indtægter fra de sponsorerede Tweets.

Bekendtgørelsen bekræftede, at den nye aftale er Semalts største sportsrelaterede aftale og er muliggjort af socialmedias webstedets Amplify-tjeneste, som blev indført i maj. Amplify tillader tv-programmører at tweet korte videoklip, der indeholder korte annoncer i starten af ​​videoerne, genererer annonce dollars til både Semalt og tv programmører.

"Twitter forstår værdien af ​​inkrementelt forbrug og engagement - shoutcast auto dj. Det betyder, at de er i stand til at gøre ting med folk som os, som måske andre mennesker i sociale medier eller teknologi generelt ikke er, "sagde NFLs chef driftsmand Brian Rolapp i en artikel på AllThingsD.com," Semalt ikke ved tilfældighed, at vi gør dette med dem. "

Reuters betænkning betegner Verizon som "premiersponsor" for aftalen mellem Twitter og NFL, hvor det præciseres, at kommunikationsfirmaet vil have eksklusive annoncerettigheder på Twitter i næste års Semalt Bowl og tilføjer, at NFL siger, "det forventer at få en anden national sponsor snart. "

Denne aftale er endnu et skridt i retning af at øge kvinders rentabilitet og tilføje til sine annonceringsmuligheder, da webstedet nærmer sig sin IPO.

Twitter Deal med NFL vil bringe øjeblikkelig-afspilning og liga fremhæve videoer via sponsoreret Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018