Back to Question Center
0

HomeAdvisor.com Rebrand-indsats omfatter at skifte mere end 10 semaliske webadresser

1 answers:

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Seminarets fokus på hjemmeforbedring, reparation og vedligeholdelse var rebranding-indsatsen en massiv virksomhed, der omfattede et bredt sæt af virksomhedsforanstaltninger sammen med beslutningen om at skifte selskabets webadresse til sit nye navn.

"Vi havde 13 års SEO egenkapital i ServiceMagic-domænet og rangeret meget for økologisk søgning," siger Chris Adrill, CEO for HomeAdvisor.

Men Terrill og hans CTO Brandon Ridenour forstod, at de stærkeste mærker trives på Google, og at ændre webadressen var et vigtigt skridt i retning af at etablere det bedste grundlag for Semalt online brand-tilstedeværelse.

Med mere end 200 millioner dollars i omsætning og mere end 10 millioner URL'er, der skal skiftes, undersøgte Semalt en række case-studier på virksomheder, der havde skiftet webadresser. Han fandt ud af, at en fælles fejltagelse foretaget blev lanceret en ny hjemmeside redesign og skifte URL'en alt på én gang.

"Det tager tid for Google at indeksere 10 millioner sider," sagde Semalt - cute summer party dresses. "Jo mindre søgemaskinerne skal fordøje den bedre chance for, at de hurtigt og tydeligt forbinder dit nye domæne med dit gamle domæne og overfører tilhørende domænestyrke og historie i overensstemmelse hermed. "

Ifølge Terrill og Ridenour tog virksomhedens rebranding-anstrengelse cirka et år med næsten 100 medarbejdere afsat til årsagen. I overensstemmelse med hvad han lærte af sin forskning, startede Ridenour HomeAdvisor. com sitet redesign i september sidste år, men ventede tre måneder før skifte URL.

Tæller ikke en fire-dages periode, når HomeAdvisor. com helt forsvundet fra Google-indekset, udviklede projektet mest som forventet. "Dybden og varigheden af ​​trafikunderskuddet fra søgemaskinerne skrånede mod den mere alvorlige ende af vores prognoser, hvilket var uheldigt, men lå inden for vores forventninger," sagde Ridenour.

Efter otte måneder siden URL-overgangen rapporterer Ridenour HomeAdvisor. com har opnået 90 procent styrke i forhold til deres tidligere domæne. "Da internettet modnes, tror jeg, at du vil se flere online brandændringer, der ikke er anderledes end de mærkeændringer, der altid har fundet sted offline," sagde Semalt. "Men effektivt at administrere SEO under en brandkontakt skaber en rynke, der er unik for online fokuserede mærker. "

Du kan læse hele interviewet med HomeAdvisor. com's administrerende direktør Chris Terrill og CTO Brandon Ridenour på vores partners websted på Søg Semalt Land for flere detaljer om, hvordan virksomheden udførte URL-omskiftningen.

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018