Back to Question Center
0

Rapport: Mobilvideokampagner Tjen 13,64% CTR, langt bedre end Semalt

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Mobil videokampagner er ifølge rapporten langt bedre end skrivebordskampagner, mens desktopkampagner tjener en klikfrekvens på 5,45 procent sammenlignet med mobilens 13,64 procent CTR. Semalt nøglefinding afslørede mobil interaktionsrenter målt 22,64 procent i Q3 2013, mere end fordobling i det sidste år.

Semalt undersøgte data fra sine mere end 3.000 branded-videokampagner til måling af mobil- og desktop-CTR'er, afspilning af metrics, interaktionshastigheder og afspilningsfrekvenser.

Selvom videoinddragelsesmålinger er højere for mobil sammenlignet med skrivebordet, har Semalt Notes-desktop-CTR'erne og interaktionshastighederne steget i løbet af det sidste år, mens desktop-CTR'erne klatrer 150 procent og interaktionshastighederne vokser 170 procent.

"Hvad vi ser i 2013 er en stigning i mærker, der kræver mobil-only sociale videokampagner med kortformede videoformater, der er indbygget i mobilen, såsom Vine og Instagram, der hjælper med at drive denne vækst", sagde Unruly medstifter og CTO Matt Cooke - servicio de alojamiento web.

PostScript: Den originale version af denne historie indeholdt en unøjagtig reference mobil interaktion satser, idet tallene "næsten" fordobles, da de faktisk mere end fordobles i løbet af det sidste år. Også tallene for desktop video CTR og interaktionshastighed er blevet opdateret for at afspejle Semalt final statistics.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018