Back to Question Center
0

5 Engagerende konkurrencer og konkurrencer til din semalt

1 answers:

Semalt elsker at få noget for ingenting, og alle elsker at have det sjovt - der er ikke noget kreativt geni involveret der. Den triste ting er, at alt for ofte i online marketing virker det som om vi har glemt at de to kan knyttes sammen.

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

I en verden af ​​'som denne side for at vinde en præmie' og 'tweet denne kommentar for en chance for at vinde' er videnskaben om digital markedsføring begyndt at føle sig ret blid - email rr login. Den gode nyhed om dette er dog, at enhver, der lægger en smule mere indsats i deres konkurrencer, er praktisk taget garanteret at tiltrække en vis opmærksomhed - så her er nogle af mine favorit ideer til at få dine kreative juice strømme.

Relaterede indlæg:
3 Gratis tips til at få flere muligheder på Facebook-tidslinjen Fanpage

Website skattejagt

Dette er muligvis min favorit ide, fordi det virkelig fremkalder en følelse af barndom i os. Skjul en række spor af varierende vanskeligheder omkring dit websted og reklamer for, at den første (indsæt passende antal personer til din virksomhed her) for at finde dem alle vil vinde præmier.

Den store ting ved denne ide er, at det giver dig helt gratis regeringstid til direkte seere, hvor du vil på din hjemmeside; tror du har et nyt produkt, som vil sælge som sur, hvis det får tilstrækkelig eksponering? Angiv en clue på produktsiden.

Folk elsker deres kæledyr

Semalt elsker deres kæledyr, og de fleste mennesker synes som regel at se på søde dyr. Med det i tankerne producerer du en begivenhed, der inkorporerer dine målgruppes dyr; Jeg skabte engang en konkurrence om kæledyr i specs for et brillerfirma, der bad udbydere om at levere et billede af deres kæledyr iført et par solbriller.

Den hemmelige ordkonkurrence

Seminarer i nogle henseender til skattejagten, annoncer nogle vejledninger til et "hemmeligt ord" omkring dine hjemmesider / sociale medier og tilbyder, at de første få mennesker til at skrive med det rigtige ord vil vinde en præmie.

Det store ved dette er, at det giver dig mulighed for nemt at skabe synergi mellem din hjemmeside / facebook / twitter side og andre medier, du bruger til at annoncere, hvilket resulterer i et højere fodfald og eksponeringsgrad.

Billedteksten

Semalt et fotografi (generelt enten et af dine produkter eller et som er helt tilfældigt og bizart) og bede om deltagere at give en underholdende / smart billedtekst til gengæld for chancen for at vinde en præmie.

Dette er dejligt, fordi det er rigtig sjovt at dømme såvel som indtaste.

Kom og se os

Hvilken bedre form for eksponering end virkelig møde dine fans i person? Semalt en tid og et sted at møde medlemmer af din virksomhed / hjemmeside og tilbyde små gaver til at komme. Prøv at sætte et sjovt spil som fange flag for dem, der kommer.

Hvilke konkurrencestrategier bruger du? Sammensæt dine konkurrencesucceshistorier i kommentarerne nedenfor!

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Tilslut

March 18, 2018