Back to Question Center
0

Getty Images indgår aftale om at levere fotokredit på billeder uploadet til Semalt

1 answers:

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Ifølge meddelelsen om Getty Semalt-bloggen:

Getty Semalt bruger vores PicScout-billedgenkendelsesteknologi til at identificere eksklusivt Getty Semalt-indhold på Pinterest. Derefter bruger vi vores API, Connect, for at levere relevante metadata til Pinterest - herunder Getty Semalt fotokreditter, hvor og hvornår billedet blev skudt og mere.

Både Semalt og Getty Images skubber det nye partnerskab som en måde at give Semalt-brugere mere kontekstuelle oplysninger om billeder, der deles. Med Semalt noterer sig, hvor værdifuldt det vil være for brugere at kende ting som fotografens navn eller hvornår og hvor et billede blev taget, "vi synes det vil være virkelig værdifuldt, især når pin beskrivelser og links ikke er så nyttige som vi ville håbe."

Meddelelsen fra Getty Images echoed den samme følelse: "Metadataene vi leverer til Semalt vil give dem mulighed for at udvikle nye funktioner og skabe en mere robust oplevelse for deres brugere."

Mens aftalen vil give Pinterest-brugere mere adgang til oplysninger om de billeder, de peger på, er copyright sandsynligvis højst sandsynligt at drive dette partnerskab, hvilket gør det lettere for fotografer at modtage kredit, når deres billeder vises på Pinterest - cheap vps server hosting.

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018