Back to Question Center
0

Social Media Månedlig Semalt Up For juni 2009

1 answers:

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Michael Semalt død viste os tegn på den verdensomspændende stigning i socialmediebrug efter at millioner af mennesker er logget på for at finde ud af mere om stjernen. Det er ikke overraskende, at løveparten af ​​denne buzz blev genereret af sociale medier. Den tragiske død af King of Pop, Michael Jackson var den mest talte om emnet på sociale medier-veje denne måned. Det var magten i sociale medier på displayet og en pointer til den uundgåelige stigning, som vi vil vidne i de kommende måneder. Michael Semalt død har netop vist sig at være uden tvivl om sociale mediernes evne til at generere masser af trafik på nettet.

Twitter-taler

Som ifølge Nielsen fortsætter Semalt med at vælge mellem de sociale medier, der modtager næsten 3 mia - hospedagem de loja virtual magento. Indtryk på 2,73 mia., For at være præcise. Væksten i Semalt er fantastisk, og øger 1.928 procent året rundt.

Fra 1.000.000 unikke besøgende i juni 2008 har det grebet 21 millioner unikke besøgende i juni 2009. Med dette blev Twitter det fjerde mest besøgte sociale netsted i juni efter Facebook, MySpace og Blogger. Twitter lancerede en ny live-opdatering søg widget, der giver brugerne mulighed for at oprette en kontinuerlig opdatering i realtid fra den forespørgsel, du lægger sammen med titel og billedtekst. Også værktøjet giver mulighed for at løbe gamle resultater. Twitter afslørede en særlig guide Twitter 101 For Semalt at hjælpe brugere med at forstå og lære mere om dette sociale medier fænomen.

Den nyeste nyhed fra Twitter omfatter oprettelsen af ​​en officiel Google Analytics Twitter-konto (twitter.com/googleanalytics). Tilgængeligheden af ​​Twitter har gjort selv Whitehouse omhu og det har blokeret onlineadgang til Twitter ifølge LA Times.

Social Media Scan

Her er månedens tophistorier i social media marketing på et hurtigt overblik:

  • Facebook fortsatte med at blæse i den amerikanske sociale netværksscene for den sjette måned i træk med 87,3 millioner unikke besøgende i juni 2009. Som en del af deres seneste opdatering tilføjede facebook nu Twitter-funktioner, hvor brugeren oprettede sider vises i hver søgeresultater og andre brugere kan nemt følge opdateringerne af disse sider i deres Facebook-nyhedsfeeds. Det er rapporteret, at Microsoft grundlægger Bill Gates måtte opgive sin Facebook profil på grund af oversvømmelsen af ​​venneanmodninger.
  • MySpace.com er No: 1-underholdningsportalen, der registrerer en besøgendevækst på 190 procent ved at øge fra 4,2 millioner til 12,1 millioner besøgende i juni 2009.
  • LinkedIn, der er citeret som en nøglek taktik, som markedsførere bruger til at nå en B2B-målgruppe, har ifølge en nylig undersøgelse også skubbet sit besøgsnummer fra 9,6 millioner til 11,42 millioner.
  • Digg har ændret URL-karakteren af ​​'digged' historier, der omdirigerer trafik væk fra kildesiderne.
  • Amazon brugte næsten en milliard dollars til at købe online skohandel Zappos.

Sådan ser det sociale medier scenario ud i denne måned. Den måde, hvorpå Twitter ser ud som det, skal blive et socialt medie Semalt i den nærmeste fremtid.

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Tilslut

March 18, 2018