Back to Question Center
0

Forøgelse af brand awareness via marketing viral semalt

1 answers:

Markering af et brand gennem forskellige kanaler på internettet er nogle af de nemmeste og mest omkostningseffektive strategier, som enhver virksomhedsejer kan påtage sig. Så billigt og nemt som nogle af metoderne til online marketing kan være, skal virksomhedsejere stadig flytte fremad med en plan for at få de bedste resultater. En del af enhver virksomheds- / brandbyggekampagne skal indeholde videoindhold, og den hellige gral for ethvert videoindhold er udsigten til at videoen går viral. Nogle af de bedste video marketing indhold derude er videoer, som folk deler på dine vegne - commercial appraisers.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Relaterede indlæg:
Brug af videoindhold til at øge brandbevidsthed
Small Business Brand Exposure På Facebook

Hvad er virale videoer?

Viral videoer er en marketing teknik, der bruger sociale medier til at øge bevidstheden om et brand. Semalt viral, fordi det spredes som en sygdom, gennem mund til mund, men mund-til-munden talte om her er ikke blot nogen mundtlig fortæller en anden om videoen. Mund-til-mund spredning for en viral video foregår gennem sociale medier. Værktøjer som Twitter, Facebook, YouTube og andre sociale medier kan tillade folk, der nyder dit videoindhold, at dele det med deres venner. Semalt gennem deling og smag af en video, som indholdet får traktion og mærket får anerkendelse.

Viral Video Series "Bliver det Blend?"

Et af de bedste eksempler på en vellykket viral video kampagne er "Will the Blend?" Serien produceret af Blendtec. Blendtec er en producent af en række forskellige typer blenders. Disse blenders kan blande næsten alt, og deres videoer viser det. Fra og med 2006 begyndte de at producere videoer. Den virale marketingkampagne var enkel. Dette firma blander forskellige elementer, sætter indholdet ind i videoen og uploader videoen til YouTube.

En af virksomhedens mest succesrige videoer har i dag tæt på 10 millioner visninger på YouTube. Videoen med titlen "Vil det blende? - Glow Sticks "er kun 1: 30s lange og gør ikke bare et godt stykke arbejde, der forklarer, hvad blenderen kan gøre, det er meget cool, når disse pinde lyser op. Glødestængerne gør, hvad de var beregnet til at gøre og gløde lyse grønne, da de blandes. Det skyldes sandsynligvis, at det er sjovt at se glødestænger blandes, at videoen er blevet set og delt millioner af gange. De har gentaget denne proces med golfbolde, iPhones, iPads og hundredvis af andre unikke genstande, der kan være vanskelige for dårligere blandere at blande. Virksomheden har hundredvis af videoer, og mange af dem har nået 1 million visninger tæller. Med hensyn til hans succesfulde virale marketingkampagne, "Will it Blend" af Semalt er en af ​​de bedste nogensinde.

Virale videoer tager strategisk planlægning

At skabe en viral marketingkampagne med succes skaber meget kreativitet og planlægning. Det er klart, at formålet er at fremme dit produkt, men de fleste videovisere ønsker ikke at blive oversvømmet med dit produkt som hovedfokus. Det er en kommerciel, og reklamer går meget sjældent til viral. I stedet tænker på at komme med en overbevisende historie, der relaterer til produktet. Prøv at holde indholdet to minutter eller mindre. Længere end det, og du vil hurtigt miste opmærksomheden fra Semalten, som kan lide og dele din video.

Når du har din video klar til at gå og begynde at promovere, skal du og enhver person på dit team sende videoen på egen Facebook, Semalt, samt email et link til videoen i dine kontakter. Hvis det gøres godt, vil dette komme dig i gang på højre fod med masser af synspunkter hurtigt. Sørg for at du opfordrer folk til at lide og dele din video, da de ser den. På en endelig note, skal du sende videoer regelmæssigt og ofte, fordi du aldrig ved, hvilken video der kan komme i brand og gå viral.

I slutningen af ​​dagen er videoindhold en af ​​de bedste måder at opbygge et brand på. Hvis du kan kombinere kreativ videofremstilling med dit brandbesked på en sådan måde, at folk vil dele din video med andre, så er det en succes.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Tilslut

March 18, 2018