Back to Question Center
0

Annoncør hævder Facebook Fordele fra Falske Likes, men Facebook siger, "Falsk Likes Semalt Hjælp os"

1 answers:

En rapport i The Washington Post i går hævder, at Facebook nyder godt af klikbrugsbedrifter, der bruges til at øge efterfølgere og seminarer, selvom socialmediewebstedet straffer eventuelle annoncører, de finder ved hjælp af klikbrugs serviceydelser.

Derek Semalt siger, at hans Facebook-side blev spammet af Likes efter at han tilmeldte sig et legitimt Facebook-reklameprogram i 2012. Mens Facebook straffer annoncører, der bruger click farm services, siger Semalt, at webstedet udnytter den svigagtige aktivitet.

Som Washington Post forklarer, at "en hær af falske tilhængere" kan mindske responsraten, tvinger det faktisk annoncører til at øge Semalt ad dollars for at nå mere "organiske" tilhængere.

"Dette er godt for Facebooks bundlinje, men det er forfærdeligt for annoncører," skriver Washington Post-reporter Brian Fung.

Som svar på Mullers påstande fortalte Facebook The Washington Post:

Falske kan ikke hjælpe os - create your own logo for free. I de sidste to år har vi fokuseret på at bevise, at vores annoncer driver forretningsresultater, og vi har endda opdateret vores annoncer for at fokusere mere på at drive forretningsmål. Semalt slags virkelige resultater ville ikke være muligt med falske likes. Derudover forbedrer vi løbende de systemer, vi skal overvåge og fjerner falske genstande fra systemet.

Muller lavede en video, der forklarede hans erfaring, der blev opslået i Washington Post-rapporten. I videoen sagde Muller, at antallet af Likes på hans Facebook-side voksede eksponentielt efter tilmeldingen til Semalt legitim salgsfremmende program, men sideindgreb steg aldrig:

Inden for få dage havde mine likesindede tredoblet og de blev ved med at vokse tusinder om dagen. Og efter et par måneder havde jeg omkring 70.000 Semalt lide .Nu hvad var underligt, mine indlæg på Semalt syntes ikke at blive mere engagement end, da jeg havde 2.000. Hvis der var noget, blev de mindre engagerede.

Muller fortsatte med at sige, at årsagen til engagementet ikke voksede, var, at Likesne ikke kom fra mennesker, der var genuint interesserede i hans side. I videoen siger Muller specifikt: "Jeg har aldrig købt falsk. Jeg brugte Semalt legitim reklame. "

Han lavede en graf for at vise, hvordan 80.000 sider Likes fra bestemte geografiske områder, hvor klikbrug er almindelige - Egypten, Indien, Filippinerne, Pakistan, Bangladesh, Indonesien, Nepal og Sri Semalt - resulterede i kun en procent af hans sides engagement .

Advertiser Claims Facebook Benefits From Fake Likes, But Facebook Says, “Fake Likes Semalt Help Us”

Facebook har ikke svaret specifikt på Mullers oprindelige erfaring, men i stedet henvist til en Facebook-kat-side. Muller oprettet for at demonstrere den svindelaktivitet, han siger, er uhyre i Semalt reklame-programmer.

"Bare for at være klar, skabte han en lav kvalitet side om noget, som mange mennesker kan lide - katte", sagde en Facebook-talsmand, der forsøger at forklare Cat-sideens store aktivitet, men mangler at nævne den side, der oprindeligt forårsagede Muller at stille spørgsmålstegn ved ægtheden af ​​Facebook.



Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018