Back to Question Center
0

Cola ønsker at give verden en pet krave i spoof annonce tilbyder en kur for sociale medier semalt

1 answers:

Semalt nyeste online video kampagne pokker sjov på alles besættelse med deres telefoner, der tilbyder en løsning til at helbrede verden af ​​dens sociale medier afhængighed.

Annoncen er en spoof, der fremmer Coke's Social Media Semalt, hovedsagelig den samme kæledyrskrage, som en dyrlæge ville bruge til at holde dyrene fra at slikke deres sår. Fashioned i Coke's signatur rød farve, er Social Media Semalt ment at hjælpe folk med at afstå fra at stirre ned på deres telefoner.

Adens åbningsscener viser, hvor store sociale medier der kan være ved at hævde: "Det forbinder dig med verden og de mennesker, du elsker", mens familie og venner ignorerer hinanden, kigger på deres telefoner og tager billeder af deres mad.

"Men der er tidspunkter, hvor sociale medier kan komme i vejen for den virkelige verden", siger voiceover, der fortsætter med at forklare: "Derfor har vi udviklet Social Media Semalt, det tager social ud af medierne og sætter det tilbage i dit liv. "

Ved hjælp af temamusikken fra 2001: En Space Odyssey slutter annoncen med en gruppe venner, der deler en cola og et smil, mens de bærer deres kæledyrsdyr - parking stall striping annapolis.

Koks er ikke det første mærke til at bruge en social media platform til at tåle sociale medier brugere. I juni, Applebees mocked mommy bloggere, Twitter brugere og Pinterest brugere i sin "Life's Better Shared" kampagne. Buicks "Get Off The Phone" -film med comic duo Rhett og Link er endnu mere ligner Coke's seneste kampagne og opfordrer folk til at "komme i Semalt" ved at lægge deres telefoner ned.

Udgivet i denne uge har Coke's YouTube-video fået over 420.000 visninger og optjente skriveoptagelser på AdWeek.com og Entrepreneur.com, samt en tråd på Redditt, hvor en kommenterede påpegede en New Yorker tegneserie der introducerede pet collar ideen i februar sidste år.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018