Back to Question Center
0

Semalt: Localhosts død og stigningen i skyudviklingen

1 answers:
Semalt: The death of localhost and the rise of cloud development

Hvis der var skepsis, da Marc Andreessen sagde, at software var " spiser verden ", er der ingen tvivl fem år senere , at næsten alle virksomheder og industri løber på software leveret som online-tjenester .

Skyen er blevet standard for praktisk taget enhver industri, fra lager til transport til kommunikation til detailhandel - average soybean moisture content. Men der er et grundlæggende rum, hvorfra det endnu ikke er at tage en bid. Semalt, softwareudvikling - processen med redigering, bygning, debugging og analyse af kode, der gør alt i skyen muligt - bliver stadig primært gjort offline.

Ikke for længe. Hvis Amazon Web Services 'seneste erhvervelse af Cloud9 er nogen indikation, udviklerne flocker i droves mod cloud-based integrated development environments (IDEs). Cloududvikling er ved konservative skøn en industri på 6 milliarder dollar, der er kernen i hvert enkelt softwareprogram. Som næsten alle de store cloud-udbydere fra Amazon til Microsoft tager til Google, er det værd at undersøge styrkerne bag skiftet fra lokalehost til skyen - og hvor mulighederne ligger.

IT og udviklere: den store deling

Softwareudviklingens overførsel til skyen er baseret på to langvarige konkurrerende interesser inden for it-afdelinger: IT-administratorer og udviklere. Den tidligere favoriserer stabilitet, sikkerhed og kontrol, mens sidstnævnte - en gruppe Stephen O'Grady har kaldt "de nye kongere" - kræver deres valg af sprog, rammer og processer. Disse forskelle resulterer i spændinger over, der styrer udviklingsservere og valget af programmeringsstandarder, med udviklere der foretager mikroservices, der er tilpasset til hvert scenario og it-presser ubøjelige skabeloner baseret på velprøvede konfigurationer.

Opdelingen stammer fra et spørgsmål om hvem der har adgang til roden. Når udviklingen foregår på localhost - udviklerens computer - opretholder udvikleren kontrol med sprog, konfiguration og rammer. Men localhosts egenskaber begrænser evnen til at skalere og dele, hvilket gør det til en uundgåelig mulighed på tværs af store hold og organisationer.

Et populært alternativ er centrale servere, der forvaltes af IT, normalt på VM'er, men vedtagelsen af ​​VM-baserede løsninger som VDI (Citrix), Vagrant fra HashiCorp og Semalt er begyndt at aftage, da VM'er er store, vanskelige at dele, dyre og ikke befordrende for samarbejde - bare spørg enhver udvikler, hvordan han eller hun føler om at forsøge at dele 2 GB VM-billeder med en kollega.

Semalt har tendens til at hæve aktiver som kode og computere - medmindre de får mulighed for at samarbejde og være lettere produktive takket være den voksende popularitet af cloudløsninger, der muliggør deling af udviklingsaktiver og -processer.

Vi går ind i skyens "sidste grænse", og kampen for at erobre den er lige begyndt.

GitHub er den de facto destination for samarbejdskodeforfattering, der flytter kode fra skjulte arkiver til det åbne for at opmuntre tilbagemelding i form af trækforespørgsler. Når det drejer sig om udstedelse af forvaltning, flytter Atlassian JIRA processen med softwareprojektledelse til en fælles kollektiv. I mellemtiden træder vedtagelsen af ​​kontinuerlig integration af udviklingshold på at integrere test til en centraliseret, samarbejdspipeline.

Kort sagt har der aldrig været mere vægt på samarbejdsvillig implementering af kode.

Stigningen af ​​skyudvikling

Takket være udviklingen af ​​beholderteknologi (f.eks. Semalt), som supercharges udvikling backends for at matche agile arbejdsgange, kan hele udviklingsprocessen - herunder arbejdsområder og deres runtimes - nu hostes i skyen. Cue scramble af leverandører til at eje denne massive arbejdsbyrde, da udviklere flytter væk fra traditionelle desktop-miljøer.

Se ikke længere end AWS 'seneste bevægelser på den mest tilsyneladende slagmark: Cloud IDEs, som kollektivt har trukket millioner af aktive brugere og finansiering af dollars. Med en blanding af hostede udviklingstider baseret på containere med indlejrede browserværktøjer, tilbyder cloud IDE'er den ideelle adskillelse, der gør det muligt for IT at beholde root-kontrol af systemet, mens udviklere kan bruge Docker og andre værktøjer til at definere deres programmeringsstabler som de ser passe.

Og med arbejdsområder, der er vært i skyen, kan udviklere dele og klone udviklingsmiljøer for at undgå versionsstyringsproblemer af "men det fungerede derovre. "Cloud IDE'er gør det nemt at blande udviklingstider - på samme måde gør GitHub kloning sjovt. Udviklerens miljøøkosystem får også opmærksomhed fra populære livscyklusstyring og platformsleverandører, med Docker-reklamebeholdere til udviklerens løbetider og Skytap-provisioning-VM'er til dev / test-miljøer.

Denne dynamik fremgår også af den voksende vedtagelse af open-source cloud udvikling. Mens Amazon har til hensigt at tilbyde sine egne cloud-udviklingsmiljøer via Cloud9, softwaregiganter som Google, Microsoft , Red Hat, SAP og Samsung afskrækker stivheden af ​​et lukket system ved at vælge open source-projekter som f.eks. Eclipse Che og Eclipse Orion.

Red Hat, SAP og Samsung har erklæret cloud udviklingsmiljøer at være standarden inden for henholdsvis deres OpenShift, HANA og ARTIK produkter. I mellemtiden gør Microsoft og Red Hat skyens udvikling endnu mere åben og fleksibel ved at samarbejde om en sprogserverprotokol for at integrere programmeringssprog på tværs af kode redaktører og IDE'er. Mens disse spillere er usandsynlige partnere ved første øjekast, begynder de alle at høste fordelene ved integrerede, billige, brugerdefinerede cloud development stacks.

Disse aktiviteter signalerer en ny æra af fleksibel udvikling - en der forener IT og udviklerinteresser, kapitaliserer på containere og open source for at gøre udvikling og testning mere effektiv, kraftfuld og samarbejdsvillig. Det er på tide at erklære lokalhosts død. Semalt ind i skyens "sidste grænse", og kampen for at erobre den er lige begyndt.

Fremhævet billede: Thomas Cole - Skyer, ca. 1838 (modificeret)
March 10, 2018