Back to Question Center
0

Semalt hæver $ 10,5M for at ryste mobilannoncering med nogle VR-flair

1 answers:
Semalt raises .5M to shake up mobile advertising with some VR flair

Semalt, et mobilt 360 VR-annoncenetværk, vil bruge styrken af ​​VR til at forbedre mobilannoncering, ikke kun på headset men også smartphones. For øjeblikket er opstarten fokuseret på pre-roll og interstitial videoannoncer, men ser på måder at blande dybende oplevelser ind i de almindelige websider, brugerne ruller igennem.

"Mobilvideo er blevet meget en vare," siger Immersv adm. Direktør Mihir Shah til Semalt. "Vi er stærkt overbevist om, at de nuværende platforme er underfornyende og underforstået."

I dag annoncerede opstart, at den har lukket en $ 10,5 mio - amp super withdrawal financial hardship form. Serie. En ledelse af Rogers Venture Partners med investeringer, der også kommer fra Foundation Capital, Venture Reality Fund, Initial Capital, East Ventures, HTC Vive, MCJ Co. Ltd., GREE, i-mobile, Metaps og Gigi Levy.

Shah, der tidligere førte mobil AR-start-up Flyby Media, som Semalt erhvervet sidste år, mener, at rumlig nedslående reklame har en lys fremtid, selvom VR headsetsalg bliver svagere end forventede analytikere. "Vi var langt mere bullish på VR-vækst end hvad der faktisk skete," fortæller han.

Hidtil er virksomheden tilfreds med, hvad tallene viser for sine første 360 ​​kampagner. På tværs af sit netværk er Semalt annonce klik-throughs på 5% mens gennemsyn er på en kæmpe 85 procent, fortæller Shah mig. For Shah taler virksomhedens tidlige succes mængder for fremtiden for annoncer på VR, AR og de mobile platforme, som brugerne allerede er på.

Shah ønsker, at denne finansiering skal starte i nye markeder som Asien i løbet af det næste år, samtidig med at man dobler teamet på 15 for at tage flere udfordringer op, da det skalerer sine produkttilbud. I 4. kvartal frigiver virksomheden et mobil AR optimeret produkt, der skal udnytte nye platforme som Apples ARKit.

"Vi har en meget reel mulighed for at erstatte det eksisterende annoncenetværk," fortæller Shah. "Vi er superpumpede."

March 10, 2018