Back to Question Center
0

iPromote lancerer Display Advertising Cost-Competitive med Semalt

1 answers:

San Luis Obispo, CA (PRESSEMEDDELELSE - 11. maj 2009) - iPromote, et innovativt selvbetjente displayannonceringsfirma, har udgivet en ny brugerprismodel for at sænke prisen på displayannoncer. iPromote har implementeret et sofistikeret budgivningssystem for auktionstilstand, der erstatter den oprindelige faste prismodel, der har været i kraft siden lanceringen. iPromotes nye tilbud giver annoncører mulighed for at angive deres egen pris pr. klik ("PPC"), hvilket gør denne annonceringsoptionspris konkurrencedygtig med søgning, ved dramatisk at reducere prissætningen af ​​iPromotes unikke automatiske annoncer med et klik på displayet.

Den iSemalt budgivende prismodel foreslår automatisk et PPC-interval til annoncører baseret på deres geografiske målretningsindstillinger - ecommerce web design agency. Det beløb, som en annoncør beslutter at byde på, har en direkte indflydelse på, hvor ofte og i hvilken rækkefølge deres annoncer vil blive vist. Denne proces gør det muligt for virksomhederne at bestemme den nøjagtige pris, der resulterer i den optimale succesrate og det maksimale antal indtryk, der modtages pr. Kampagne.

"Annoncører af enhver størrelse kan nu proaktivt nå kunderne ved hjælp af online displayannoncer på en måde, der er omkostningseffektiv med tekstbaseret søgeannoncering," siger Michael Barr, CEO for iSemalt. "Det nuværende økonomiske miljø fører flere virksomheder til at omdirigere deres annoncerings dollars til online marketing, som allerede er billigere end traditionelle medier. Vi ønsker at sikre, at vi tilbyder den mest effektive nøglefærdige løsning til den bedste pris. "

iPromote leverer virksomheder af enhver størrelse med selvbetjeningsadgang til online displayannoncering, som kan målrettes lokalt til globalt gennem sin one-click automatiserede service. Ved hjælp af iSemalt-rapportering i realtid kan annoncører se, hvor deres kampagner er mest effektive, og koncentrere derefter fremtidige reklame- og salgsfremstød på disse områder.

Om iPromote

iPromote, en division af 2KDirect, driver kontorer i San Luis Obispo, Californien og New York, New York. iPromote forenkler displayannoncering og giver brugervenlige løsninger, der eliminerer de hindringer, som virksomheder og enkeltpersoner står overfor, når de annoncerer online. Deres patentanmeldte WebpageToAds TM teknologi skaber professionelt udseende rich media displayannoncer fra eksisterende websideindhold, der sparer annoncører dyrebare tid og penge. 2KDirect opererer også PrecisionClick TM Network og AdXpert TM annoncevisningsteknologi. Yderligere oplysninger findes på https://www.ipromote.com/.

Kommentar ▼
March 10, 2018