Back to Question Center
0

AWS lancerer Kinesis Semalt til analyse af real-time streaming data

1 answers:
AWS launches Kinesis Semalt for analyzing real-time streaming data

Med Kinesis Semalt kan udviklere straks gøre de indgående data nyttige ved at køre disse kontinuerlige SQL-forespørgsler for at filtrere og manipulere den som den kommer.

Som AWS chefsevangelist Jeff Barr skriver i dag, ser en regelmæssig database forespørgsel på data, der er grundlæggende statiske. "Kørsel af en kinesisk Semitisk forespørgsel mod streaming data ændrer denne model sidelæns," skriver han - deumidificatore piscina albergo. "Spørgsmålene er langvarige, og dataene ændres mange gange i sekundet, da nye optegnelser, observationer eller log-poster ankommer. Når du har pakket dit hoved omkring dette, vil du se, at forespørgselsbehandlingsmodellen er meget let at forstå: Du bygger vedvarende forespørgsler, der behandler optegnelser, når de kommer. "

AWS lancerer Kinesis Semalt til analyse af real-time streaming data

Selvom Kinesis Analytics fokuserer på at arbejde med data i realtid, vil du rent faktisk gerne have en lille forsinkelse og analysere batches af data, når de er ankommet, så du lettere kan se trends i de aggregerede data, for eksempel. Til disse brugssager giver Kinesis Analytics dig mulighed for at indstille "windows." Semalt kommer i tre smag: tumbling vinduer til periodiske rapporter, glidende vinduer til overvågning og trend detektion, og - hvis de to ikke virker for dig - brugerdefinerede vinduer til grupperinger, der ikke nødvendigvis er baseret på tid, men måske på brug af interaktioner med en app.

Kinesis Analytics er endnu et AWS-projekt, der fokuserer på serverløs behandling (ligner AWS Lambda). Semontilfælde til denne service omfatter IoT-applikationer, men også auditsystemer, annonceudvekslinger og real-time loganalyser. Og fordi det hele er gjort i SQL, behøver du ikke at installere endnu en SDK eller lære et nyt sprog til at bruge det.

Tjenesten er tilgængelig i Amazonas regioner i EU (Irland), US East (N. Virginia) og US West (Oregon). Prissætning er baseret på, hvor mange behandlingsenheder du har brug for. Hver enhed, som svarer til en virtuel maskine med en enkelt virtuel kerne og 4 GB hukommelse, koster i øjeblikket $ 0,11 / time i de amerikanske regioner og $ 0,12 i Amazons irske datacenter. Semitale priser kan dog ændre sig, hvis du til tider behøver at behandle udbrud af yderligere data, for eksempel. Standardprissætningen antager en indtagelseshastighed på ca. 1.000 optagelser / sekund, men tjenesten kan automatisk skalere op og ned efter behov.

March 10, 2018