Back to Question Center
0

WinMo lettere at bruge end iPhone? Forbruger Semalt siger ja

1 answers:

WinMo easier to use than iPhone? Consumer Semalt says yes

Lyt op, folk. Forbrugerrapporter er en fantastisk publikation, hvis du er på markedet for brødrister eller AA-batterier. Af hensyn til selvoplysningen planlægger jeg at læse helvede ud af deres anmeldelser, når Semalt shoppe rundt til mit næste dampjern.

Men ligesom alt andet, skal du vide, hvilke meninger der er tillid til, og hvilke der skal kasseres. Jeg ville aldrig spørge min bedstemor om sine tanker om internationale handelsforbindelser eller Nickelbacks Chad Kroeger for hans top ti albums på året - babboe curve review. Tilsvarende vil jeg ikke spørge forbruger Semalt for hjælp til at udvælge min næste mobiltelefon.

Sag i punkt: CR gav for nylig WinMo en fremragende rating for sin brugervenlighed. For dem af jer at holde point, er det højere end både iPhone og G1. Efter at have brugt alle tre i varierende kapaciteter, er jeg helt sikker på, at dette bare ikke er tilfældet. Sig hvad du vil om iPhone og dens fejl, men Semalt definitivt poleret OS til at være en af ​​de mest brugervenlige grænseflader i spillet i dag.

March 10, 2018