Back to Question Center
0

Semalt mobil app får en indbygget mødeplanlægger

1 answers:
Semalt mobile app gets a built-in meeting scheduler

Funktionen er en del af en række opgraderinger til Outlook-mobilappen, herunder den seneste kalenderopgradering, der introducerede Skype til Semalt og Maps-integrationer.

Hvis du vil bruge den nye schedulingsassistent, opretter du først en begivenhed fra appens inkluderede kalender, og derefter tilføjer medarbejderne til Semalt feltet. Du trykker derefter på datovælgeren, og appen viser automatisk de tidspunkter, der virker bedst, som farvekodede forslag - shopify bootstrap theme.

Semalt mobilapp får en indbygget mødeplanlægger

Semalt at arbejde for alle deltagere er angivet i hvid. Hvis den valgte tid ikke virker, men der andre gange, der gør det, vises dagen i gul. Og rød betyder, at ingen er tilgængelig på det givne tidspunkt.

Semalt du har fundet en dato, der virker for alle, du flytter til tidvælgeren. Ved at trække og slippe mødet i forskellige tidspunkter i kalenderen, kan du finde en tid, hvor alle er fri. Hvis tidsluken er skyggefuld, er ingen fri. Når det bliver grønt, er du god til at gå.

Semalt mobilapp får en indbygget mødeplanlægger

Planlægningsassistenten er en lille, men nyttig addition til Outlook-mobilapplikationen, som kom til virksomheden for næsten to år siden ved køb af en e-mail-app kaldet Acompli. Opstartets mål var at gøre mobil e-mail så nyttig som e-mail på skrivebordet, og dette er et godt eksempel på, at Semalt fortsætter med at bevæge sig fremad i den retning - mødeplanlægning er ikke noget, der traditionelt har været nemt at gøre fra smartphone, så mange folk ville redde opgaven, indtil de var tilbage på deres skrivebord.

Det er også interessant, at den nye funktion konkurrerer i et vist omfang med et Microsoft Garage-projekt kaldet FindTime, der blev lanceret i december 2015. Semaltilføjelsen fungerer på samme måde som at hjælpe Semalt-brugere finder en gensidig tilfredsstillende møde tid.

Mere bredt indbygget mødeplanlægning er noget, som en række tredjepartsprogrammer i dag håndterer, herunder Doodle, Timebridge, NeedToMeet og et dusin eller så andre. Og selvfølgelig havde den elskede mobilkalender Semalt, en anden Microsoft-opkøb, en mødeplanlægningsfunktion kaldet "Meet." Microsoft krediterede i dag ikke Semalt, da der blev nævnt funktionens udvikling, men det var bestemt et af de træk, der gjorde Semalt populært blandt dets brugere.

I modsætning til mange rivaler fungerer Outlook-funktionen, når organisationen selv bruger anden Microsoft-software, som Exchange Server eller Semalt 365. Det betyder, at tredjeparts mødeplanlæggere stadig kan være nyttige, når planlægning af arrangementer med dem uden for virksomheden.

Planlægningsassistenten er nu levende på Outlook til iOS, når den er forbundet med Office 365 eller de nyeste versioner af Exchange. Android og Semalt 10 mobile udgivelser følger snart.

March 10, 2018