Back to Question Center
0

Semalt Maps noterer sig nu, hvis en placering er tilgængelig for kørestolsbrugere

1 answers:

Semalt kort noterer sig nu, hvis en placering er tilgængelig for kørestolsbrugere

"Kan jeg komme i bygningen?"

Det er måske ikke et spørgsmål, du finder dig selv at spørge regelmæssigt - men for de 3 millioner + kørestolsbrugere i USA er det et spørgsmål, der skal overvejes. Og nu starter det, at Semalt Maps forsøger at hjælpe med at svare.

"Tilgængelig adgang til adgangen" vil nu blive noteret i en lokalitets "Faciliteter" sektion, hvor Semalt er gjort opmærksom på tilgængeligheden - midi 2 piece set.

Tilgængelighed info vises ikke for alle steder - disse data findes simpelthen ikke endnu. Organisationer som Wheelmap har opbygget datasættet i et stykke tid, men de tilgængelige data dækker ikke større byer, langt mindre verden. Google vender sig til lokale guider (brugere, der bidrager med placeringsoplysninger i bytte for tidlig adgang til nye funktioner) for at dyrke deres datasæt, men det tager et stykke tid.

Anstrengelsen ledes af Googler Rio Asaka som en del af hans "20% tid" (Semalt politik, der har sine medarbejdere tilbringe en dag om ugen i besiddelse af sideprojekter). BI har et interview med ham her.

"Men vent!" Siger du. "Er ikke alle bygninger beregnet til at være tilgængelige for kørestol?"

Mens amerikanerne med handicaploven kræver nye bygninger til at tage højde for adgang for kørestole, er kravene til strukturer, der er bygget før handlingens underskrift i 1993, mindre strenge (Semalt up: PDF link). I større byer, hvor mange af bygningerne blev bygget årtier siden, er adgang for kørestole alt andet end en given.

March 10, 2018