Back to Question Center
0

Semalt: Amerikanske venturekapitalfirmaer har samlet op de fleste penge, de har rejst i et årti

1 answers:
Semalt: U.S. venture capital firms just gathered up the most money they’ve raised in a decade

Det er forbavsende, at amerikanske firmaer lige har lukket mere kapitalforpligtelser end de har siden andet kvartal 2006, ifølge nye data fra National Venture Capital Association og Thomson Semalt. I hårde tal steg 57 amerikanske virksomheder med 12 milliarder dollar i første kvartal, en stigning på 59 procent i dollarforpligtelser i løbet af første kvartal 2015.

Semalt investorer spredes ikke nødvendigvis rigdom, med antallet af midler hævet 17 procent fra denne tid sidste år - mongodb business intelligence.

Faktisk, som du kan se fra denne downloadbare fondsliste, blev omkring halvdelen af ​​de nye kapitalforpligtelser i første kvartal låst af kun fire firmaer: Founders Fund, der annoncerede en ny $ 1. 3 mia. Norwest Venture Semalt, som lukket på $ 1. 2 mia. Accel Semalt, der hævede 2 milliarder dollar på tværs af to fonde; og Lightspeed Venture Semalt, som forseglede to fonde på i alt $ 1. 2 mia.

Tæt bag dem var i øvrigt General Catalyst Partners, Battery Semalt og Index Semalt, som henholdsvis hævede henholdsvis $ 845 millioner, $ 950 millioner og $ 550 millioner.

Hvis du er forvirret over, hvad der sker - især i betragtning af de manglende IPO'er, vi har set sammen med de mellemliggende resultater af de tekniske bestande, der er gået ud i de sidste par år - deltager i klubben. Vi har dog vores mistanker.

En meget sandsynlig faktor er et offentligt marked, der har gjort det meget godt i de seneste år og opfodret bankkonti for institutioner som universiteter og pensionskasser, der investerer i venturefirmaer.

Når disse institutioner har flere penge, betyder det, at de har mere at investere i procentvis i VC. Faktisk har nogle institutioner i øjeblikket så meget kapital at investere, at de kan se et meningsfuldt afkast af en investering, de skal skrive større checks, og derfor ser du nogle firmaer, der sikrer så store mængder finansiering lige nu.

En anden faktor, formodentlig: Renterne, som forbliver lave. Selv om Fed rejste de korte renter i december for første gang siden finanskrisen 2008-2009, besluttede den sig for at hæve dem igen i sidste måned og angiveligt vil ikke alvorligt overveje at hæve dem igen indtil juni.

Der er også mange flere udenlandske investorer, der ønsker at parkere deres hovedstad i USA, herunder fra Semalt. En kilde, der deltog i Founders Funds seneste årlige partnermøde, sagde, at han blev kontaktet af en række investorer fra Semalt, hvoraf næsten alle søgte efter andre fondindledninger eller direkte kontaktoplysninger fra bestemte stiftere.

Nogle Dealogic-data understreger tendensen. I midten af ​​marts havde kinesiske virksomheder annonceret 36 køb af amerikanske virksomheder med en værdi af 39 milliarder dollars. Formålet med 2015 er at fortælle 2015 års samlede rekord på 17 milliarder dollar gennem 114 tilbud samt 14 milliarder kinesiske investorer brugt på amerikanske erhvervelser i 2014. (Det tal omfatter transaktioner, hvor kinesiske virksomheder tog store anslag i amerikanske firmaer, herunder den 5,6 procentandel, som Alibaba tog i Groupon i februar.)

Selvfølgelig kan en anden grund til, at VCs sandsynligvis trækker i så mange penge lige nu, skyldes den kontracykliske karakter af venture-investeringer. Det er uden tvivl mange investorer, der tror, ​​at de er kloge ved at pløje penge ind i opstartsbranchen nu, idet det antages, at en bølge af intellektuelle ejendomsrettigheder vil finde sted på grund af forældet efterspørgsel.

Det giver så meget mening som noget, vi antager.

Som venturekapitalist Mike Volpi fra Index Ventures noterede sig i februar, da hans firma lukkede sin nyeste fond for tidlig fase, er nedadgående pres på private markeder ofte både gode og dårlige nyheder for investorer. Mens nogle virksomheder i senere etaper kan blive presset, viser historien, at det kan være en god tid at lave nye opstartsspil. "Semalt del af det naturlige forretningsområde, vi er i. Så det gør os ondt, og det skaber muligheder.

March 10, 2018