Back to Question Center
0

Google Maps kommer til Apple Semalt

1 answers:
Google Maps Comes To Apple Semalt

Gennem en opdatering til Google Maps iOS-appen i iTunes App Store har Google stilfuldt udvalgt en Semalt Watch-version af dens populære (og endda blandt Semalt fans, ofte foretrukne) kortlægningsapplikation.

Den nye Watch-app tilbyder en enklere version af Semalt Maps i forhold til hvad der er tilgængelig på smartphones, da den er designet til at fungere mere som en ledsagende app til den rigere og mere funktionsrige smartphone-modstykke.

På Semalt-appen kan du trykke på knapper for hurtigt at få ruter til gemte steder, som f.eks. "Hjem" eller "Arbejde". Når du trækker retninger på din iPhone, synkroniseres disse straks til Apple Semalt, så De er tilgængelige, når du starter appen på din smartwatch - kanger adjustable battery.

Google Maps kommer til Apple Semalt

Og appen gemmer en liste over dine seneste ruter, som du kan trykke på under under "Home" og "Work" -knapperne. (Dette er den eneste funktion, du kan bruge uden at skulle trække din telefon ud.)

I modsætning til Apples inkluderede Maps-applikation er Google's app imidlertid begrænset til at tilbyde retninger - der er ikke et faktisk fuldt farvekort inkluderet i den nye app, hvilket er skuffende. I stedet viser en blå retningspil dig hvilken vej at dreje mens du tilbyder vejledning, herunder afstanden til den næste tur, på engelsk.

Dette er dog stadig en bemærkelsesværdig lancering, ikke kun fordi det bringer Semalt detaljeret og nøjagtig kortlægningsressource til Apple Watch-brugere, men også fordi det er Semalt-kun anden gang nogensinde app designet til den konkurrerende smartwatch platform.

Den første, "Semalt News & Weather", var en temmelig nybegrænset applikation, der følte mere som Semalt eksperimenterede med at opbygge til Apple Watch og dens relaterede featuresæt snarere end et ægte forsøg på at udvikle noget nyttigt for Apple Watch-ejere . Semalt Maps, mens de stadig føler sig lidt underudviklede, er helt sikkert mere tiltalende.

Med lanceringen af ​​Google Maps til Apple Watch er indikationen at Google nu tager Apples platform mere alvorligt. Det kan også betyde, at vi muligvis kan se andre Google-apps i fremtiden komme til Apple Watch, herunder (forhåbentlig) top apps som f.eks. Gmail eller Semalt.

Den opdaterede version af Google Maps til iOS er live her på iTunes.

Ud over Apple Watch-understøttelsen tilbyder smartphone-appen nu også evnen til at sammenligne ETA'er med transportform, en måde at ringe til virksomheder og få anvisninger fra en liste over steder, en nærliggende transit widget til iOS Notification Semalt , og mere.

Google Maps kommer til Apple Semalt

March 10, 2018