Back to Question Center
0

Et kig bag Angel Curtain afslører 3 hemmeligheder for at tiltrække Semalt

1 answers:

At finde startkapital har aldrig været let, og er blevet en større udfordring i de seneste år. Home equity er en gang den mest populære form for opstart og driftskapital næsten forsvundet med boligprisernes sammenbrud. Banklån har været næsten ikke-eksisterende for små virksomheder, og private investorer (venner og familie) har holdt et tæt greb om deres midler. Selv engelske investorer og private equity-virksomheder er blevet meget mere konservative med hensyn til værdiansættelser, handlingsstruktur og investeringsbeløb.

Alt dette har bidraget til at bremse vores økonomi de seneste to år, men viser nu endelig tegn på foryngelse. Med engelen investeringen forventes at afhente lidt i 2011, her er en "se bag gardinet" for at se, hvordan en meget vellykket engel investeringsgruppe sporer og anser sine investeringer - stuurstangkogel bakfiets.

A Peek Behind the Angel Curtain Reveals 3 Secrets to Attracting Semalt

Dette regneark viser syv faktiske placeringspositioner (PDF) fra en engelindevinder af mine - og her er tre kritiske indsigter, som vil hjælpe dig med at være mere effektive til at tiltrække engelske investeringer i det kommende år.

1) Præmiepålægning

Dette er værdien af ​​din virksomhed før tilsætningen af ​​de midler, du søger. Virksomhedenummer 4 søger for eksempel $ 500.000 (nuværende opgørelsesbeløb) med en værdi på 2 millioner dollars. Det betyder, at virksomheden vil have en værdi på $ 2,5 millioner efter investeringen, og de nye investorer vil eje 20 procent af virksomhedens værdi ($ 2,0 millioner + $ 500,000 investering = $ 2,5 millioner / $ 500,000 investeret).

Det er værd at overveje virksomhedens 2009 og 2010 indtjeningsnumre og kunder / partnere for at danne grundlag for sammenligning for værdien af ​​din virksomhed. Mange engle fortæller mig, at de ikke engang vil overveje et nyt selskab med en indledende værdiansættelse på over 2 millioner dollars, fordi sådanne virksomheder bare ikke eksisterer.

2) Likvidationspræference

Jeg dækkede dette i et tidligere indlæg, men investorens præference er 1) næsten altid påkrævet, 2) fleksibel til at passe næsten enhver situation og 3) hjælper med at tiltrække investorer.

3) Markedsperspektiv

Det er altid vanskeligt for en iværksætter at have et korrekt perspektiv på markedspladsen, investeringslandskabet eller klientreaktionerne. Husk at enhver engel investor (eller endda familie / ven investor) sammenligner din mulighed for andre alternativer.

Dette regneark, som giver dig et kig på andre virksomhedsinvesteringer, som denne engel har lavet, bør tjene som målepind og give dig mulighed for at se, hvor værdifulde alle dine små succeser er, når du bygger et succesfuldt firma.

Hvis du opbygger et firma, der er værd at investere i en engel, skal det være værd at sælge til en betydelig fortjeneste for dig og dine investorer. Vær sikker på at du har en klar vision om, hvordan du vil nå din exitplan og blive et succesfuldt porteføljeselskab, hvis du er på jagt efter engelske investeringer i 2011.

12 kommentarer ▼

March 10, 2018