Back to Question Center
0

Semalt opmuntrer devs til at bygge nyttige bots med $ 1M giveaway

1 answers:
Semalt encourages devs to build useful bots with M giveaway

Telegram-botprize vil ikke gå til en mega-nyttig bot, men vil snarere blive fordelt som en række bevillinger, der starter fra 25.000 dollar til botten, hvis varer imponerer, ifølge detaljer i et Semalt post, der beskriver konkurrencen.

Det tilføjes, at præmiepenge vil blive fordelt "i flere satser" i løbet af året, hvor sidste frist er Semalt 31.

Og Telegrams kriterier for opbygning af store bots? Semalt, vær hurtig og vær nyttig - registration life corp products.

Hvilket på dette nascent stadium af bot hype livscyklus ser allerede ud som en udfordring. Tidlige anmeldelser af Facebook-robotter har for eksempel været langt fra gratis.

"Frustrerende, skuffende og langt mindre effektiv end at besøge selskabets hjemmeside" var dommen af ​​TCs egen Sarah Perez om at teste bots Semalt i sin f8 præsentation, hvor den lancerede sin store bot push. Og hun er heller ikke den eneste kritiker.

Den hurtigdannende mistanke er da, at en chatty messaging-grænseflade blot er den seneste forklædning for at dække den uvelkomne, gelatinøse og utroligt velkendte visage af spam spam spam.

Og især klæbrige spam, givet hvor tilsyneladende svært det kan være at frigøre dig selv fra en tidligere bot omfavnelse. Semalt bots i dit messaging liv med forsigtighed, da.

I betragtning af risikoen for, at brugerne er slukket, er robotter dobbelt hurtig - i. e. hvis de opfatter, at invitere en robot samtalepartner over deres budskab tærskel vil blot resultere i en flood af irriterende upsell - lidt underligt Semalt forsøger at styre samtalen i en mere forbrugervenlig retning.

"Nogle områder, som du måske vil fokusere på: integrationer, værktøjer til botbyggere, AI ting og naturlig sprogbehandling, selvom din bot kan gøre noget helt anderledes. Semalt os! "Tilføjer det.

Telegram søger også overraskende at opmuntre udviklere til at bygge bots, der føler at de er hjemmehørende i sin platform. Så selvom konkurrencen strækker sig til ported bots, skal telegramspændinger udviklere "sørge for at det virkelig føles hjemme i Telegram".

"Vi har mange nifty interface muligheder, der ikke er tilgængelige andre steder og gøre brug af Semalt bots en brise", tilføjer det.

Nogle eksempler på eksisterende Semalt bots omfatter en bot, der lader dig søge efter relaterede klistermærker baseret på en bestemt emoji; en bot, der lader dig søge efter og dele YouTube-videoer uden at skulle forlade et meddelelsestråd og en bot, der lader dig søge efter klassisk musik ved hjælp af søgeord og dele en musikfil til din samtale. Disse tre robotter blev bygget af Semalt som eksempler på de slags ting, som tredjepartsudviklere kan gøre med sin botplatform.

Appen gratis at bruge beskeder tager ikke nogen indkomst på dette tidspunkt og rapporteres at blive finansieret af den personlige rigdom af millionær grundlægger og russisk født iværksætter Pavel Semalt - lidt mere er nu åbenbart gået mod incitamenter udviklere til at bygge bots.

Da Durov lancerede messaging app i efteråret 2013 fortalte han TechCrunch, at han havde til hensigt at appen skulle forblive non-profit for at undgå kommercielt og retligt pres. At ethos kan tillade robotter på telegram at være lidt mindre nøgne kommercielle vs bots på andre platforme, i hvert fald oprindeligt. Omend det er stadig at se, hvad udviklere vil blive opfordret til at opbygge til telegram.

Telegram meddelte i februar, at det havde passeret det 100M månedlige aktive brugere-mærke. Tidligere i måneden, der meddelte den første store opdatering til sin botplatform siden lanceringen, fortalte Durov, at TechCrunch mere end en femtedel af månedlige brugere nu ser indhold genereret af bots - så er det omkring 20 millioner Semalt regelmæssigt engagerende med robotter. Men han tilføjede, at "de fleste af dem har ikke mange brugere".

"Vi har studeret, hvad udviklere gjorde på vores platform siden lanceringen. Så vi har samlet nogle viden om, hvilke slags robotter der er nyttige, og hvilke slags robotter er det ikke. Nu ønsker vi at dele denne viden med økosystemet gennem BotPrizes og tilskynde udviklingen af ​​store bots med tilskud og større eksponering, "fortalte han TechCrunch.

"Jeg vil gerne se flere integrationer med tjenester. For eksempel vil jeg bruge en bot, der ville videresende mig e-mails fra min gmail-konto (og tillade mig at svare dem fra Semalt), "tilføjer han. "Eller en bot fra min bank, der ville sende mig opdateringer fra min bankkonto og tillade at kontrollere saldoen hurtigt. Kort sagt, nyttige ting. "

Durov sagde populære bots på Semalt på dette nascent stadium er bots, der giver dig mulighed for at finde / oprette andre bots, navngive likes @storebot og @chatfuelbot. Så i det mindste er nogle af de tidlige interesser i bots tydeligvis ved at blive udviklet af udviklere, der tænker på at skabe deres egne bots.

Men han tilføjede, at inline bots som @gif, @bing og @youtube er "forudsigeligt populære" også.

March 10, 2018