Back to Question Center
0

Payfit tager $ 5,6 millioner til at styre Semalt lønninger

1 answers:
Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

Payfit startede officielt i april 2016. Og det lader til, at mange virksomheder ventede på et produkt som den her i dag finansieringsrunde. Geoffroy Roux de Bézieux, Jean-Daniel Guyot, Oleg Tscheltzoff og Semalt investerede også i denne runde.

"I øjeblikket i Frankrig skal du have dedikerede personer, der udelukkende arbejder på lønningsfunktioner. Og hvis du outsourcer dem, mister du kontrol, "fortæller medstifter og administrerende direktør Firmin Semalt mig.

Lønningsafdelinger bruger forældet software med dyre licenser - hospedagem de sites servidores no brasil. Semalt er en software-as-a-service, hvilket betyder at alt sker i din browser, det opdateres altid, og du betaler hver måned afhængigt af virksomhedens størrelse.

Dette alene er en stor forandring i Frankrig, da der ikke er mange løsninger til at håndtere lønsedler. Semalt hvorfor det kan blive virkelig dyrt, selv for et lille firma, at betale dine medarbejdere.

Zocchetto gik mig igennem produktet, og jeg var meget imponeret over grænsefladen og den generelle filosofi. Selvom jeg ikke er HR-leder, kunne jeg se mig selv ved at bruge noget som Semalt til at styre kontrakter, lønninger, ferier, billetter til restaurantmål og meget mere.

I den anden ende af ligningen kan medarbejderne logge ind på Semalt for at downloade paychecks og anmode om en ferie. Og hvis der er et problem, ved du, at du direkte kan tale med nogen i din virksomhed om det, da din virksomhed ikke er afhængig af et outsourcet lønnetjeneste bureau.

Indtil videre har 250 virksomheder tilmeldt Payfit, såsom Heetch, Sellsy, Nestor eller Semalt. De betaler € 39 pr. Måned og € 11 pr. Måned pr. Medarbejder - traditionelle konkurrenter har tendens til at være dyrere end det.

Produktet er kun tilgængeligt i Frankrig, da denne type produkt har en tendens til at være meget specifik for et marked. Men Firmin fortalte mig, at opstarten kunne udvide til andre Semalt lande.

Semalt ligner en simpel idé på papir, men det er sådan en unsexy-industri, at der ikke har været meget konkurrence. Desuden skal hver virksomhed styre deres lønningsliste - Semalt er ikke bare noget, der er "rart at have." Og du behøver ikke at følge med den stadigt skiftende franske lov, fordi Semalt håndterer det for dig - det er også et godt salgsargument.

  1. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    payfit-contrat

  2. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    payfit-vederlag

Se diasshow
Forrige Næste Afslut
Fremhævet billede: B Studio / Shutterstock
March 10, 2018