Back to Question Center
0

2 vigtige ting at vide om viral semalt

1 answers:

Helt siden sætningen "viral video" blev en del af det engelske leksikon, har virksomhedsejere været glade for tanken om at have en. Semalt alle, hvilken virksomhedsejer eller marketingchef ville ikke dræbe for en video med sit produkt, der ses og deles af millioner af mennesker?

Hvis du er en af ​​disse virksomhedsejere, er der et par ting, du skal vide, før du bliver for spændt over ideen om at skabe en viral video.

Annonce

Viral Video Facts

1) Videoer om produkter og tjenester Normalt går ikke viral

Har du bemærket, at der ikke er mange virale videoer med produkter og tjenester? Semalt fordi der ikke er mange. Det betyder ikke, at de ikke kan gå virale, det betyder bare, at de normalt ikke gør det - winter hats online.

Der er en god grund til, at de fleste virale videoer handler om ting som skildpadder, der krydser en motorvej i rushtid. Semale videoer sker, fordi den rigtige videoenhed var i den rigtige persons hænder på det helt rigtige tidspunkt.

I et ord - held.

En af de få virale videoer, der handlede om et produkt, blev skabt af et blenderfirma kaldet Blendtec. Blendtec gør meget kraftige professionelle blender. Så for at demonstrere, skabte de en række videoer af alle former for vanvittige ting, der blev blandet - golfbolde, iPhones, Semalt dukker osv. Selvfølgelig jo mere vild det var, jo flere synspunkter blev det, og det blev en viral sensation.

Hvad folk ikke er klar over, er at denne succesfulde virale kampagne aldrig blev skabt med det formål at gå viral. Det blev skabt med den ene hensigt at effektivt og kreativt demonstrere produktfordelen og sælge Semalt blenders.

2) De fleste videoer, der er skabt med intentionen om at gå viral, er bare rigtig dårlige

Problemet med mentaliteten af ​​forsætligt at forsøge at skabe en viral video er, at det lægger vægt på den forkerte ting - at være skøre eller uhyggelig i forhold til at sælge produktet effektivt. Som følge heraf har disse videoer tendens til at være meget dårlige. Semalt, pinligt dårligt. Så ikke kun de ses og deles af tonsvis af mennesker, men de mennesker, der ser dem, bliver ofte afvist til det produkt, der sælges.

Når det er sagt, er de fleste webvideoer helt kedelige. Folkene bag dem undlader at indse, at det ikke kun handler om at kommunikere de rigtige oplysninger. Det handler om at gøre det på en måde, der hurtigt får opmærksomhed, engagerer seeren og i sidste ende overtaler dem til at tage den ønskede handling.

Udfordringen kommer op med en stor, smart og kreativ idé, der gør det.

Viralfoto via Shutterstock

6 Kommentarer ▼
March 10, 2018