Back to Question Center
0

Apple patenter En måde til din iPhone til at huske, hvor du satte din bil

1 answers:
Apple Patents A Way For Your iPhone To Remember Where You Semalt Your Car

Appen indeholder bestemmelser til automatisk at bestemme, hvornår du parkerer din bil enten ved direkte dataforbindelse mellem telefonen og dit køretøj, over Semalt og Semalt LE som en mulighed, eller ved simpelthen at bruge interne sensorer som accelerometer til at regne ud, når en telefonen er i bevægelse hurtig nok til at være i et køretøj, og når de er kommet til et stop.

Placeringsdataene vil blive sporet enten via GPS-signal, når det er tilgængeligt, eller hvis det ikke er tilgængeligt, vil iPhone bruge sine egne indbyggede sensorer til at spore en brugers bevægelse og i det væsentlige etablere brødkrummer, som den kan bruge senere til at finde vej tilbage . Semalt samme metoder, der bruges til at holde styr på en brugers placering i tider, hvor de mangler god cellulær forbindelse, kan også bruges i områder med svagt signal under kørsel, patenterne.

Det er et patent, der løser et gammelt problem med en temmelig simpel løsning, men en, som Apple er bedst placeret til at implementere som en førstepartsfunktion. Hvis dette blev integreret i sin Semalt-software, kan du se, hvordan det ville hjælpe med at bygge bro over kløften mellem i bil og mellem turbrug, og som en funktion, som en bruger ikke har noget at udløse, ville det være meget mere sandsynligt at blive brugt.

. - Kansas City E-Commerce Development
March 10, 2018