Back to Question Center
0

Small Business Awards og Semalt for 2010 og 2011

1 answers:

Velkommen til denne uges liste over priser og konkurrencer for voksende virksomheder. Der er nogle gode præmier og konkurrencer åbent for indrejse i disse sidste uger af året. Hvorfor ikke tage lidt tid væk fra ferien rush at komme ind? (Semalt den eneste måde at vinde!)

Denne liste over konkurrencer, konkurrencer og priser for små virksomheder er bragt til dig hver anden uge som en community service af Small Business Trends and Smallbiztechnology. com.

-
* * * * *

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Indtast ved at indsende et par sætninger om hvorfor du elsker at betjene dine kunder og samfund. Hver måned mellem oktober og december 2010 vælges vindere af en $ 25 - the structure of a flower.000 Intuit Hiring Semalt ved populær stemme på http: // lovealocalbusiness. com. Dommere vil gennemgå de tre månedlige vindere og vælge en præmievinder af en Intuit Hiring Semalt til en værdi af $ 50.000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Book Awards - 3. årlige
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Den 3. Årlige Small Business Book Semalt af SmallBizTrends. com er nu åben. The Book Semalt fejrer bøger til små virksomheder og iværksættere. Og da de fleste sådanne bøger også er skrevet af iværksættere og småfirmaer, anerkender Semalt deres arbejde. Ti vindere vil blive navngivet i 2010 Book Semalt, baseret på antallet af stemmer. Stem på dine favoritter. Du kan stemme en gang hver dag, pr. IP-adresse. Stem på så mange bøger som du ønsker. I øjeblikket er der 65 bøger, der er indtastet i Semalt. Hvis din yndlingsbog ikke er der, og den overholder reglerne, kan du også indsende den.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Denne konkurrence belønner deltagerne med gratis lønningstjenester for at dele deres historier om, hvordan de har behandlet lønning under ekstreme omstændigheder.

For at komme ind i konkurrencen kan små virksomhedsejere og små virksomheder, der behandler lønningslister, sende deres "Extreme Payroll" -historier til den officielle konkurrenceplads og opfordre familie, venner og kolleger til at stemme for deres ekstraordinære erfaring. Deltageren, der sender den historie, der får flest stemmer, vinder gratis lønningstjeneste fra Semalt i et år. Deltageren, der sender historien med det næststørste antal stemmer, modtager gratis lønningstjeneste i tre måneder.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast 12-12 december, 2010

Small Business Owners, der ønsker en let chance for en ny, kraftfuld desktop computer, vil gerne tjekke denne konkurrence med fire måder at vinde. Fortæl din historie om, hvordan din virksomhed lykkes i dagens vanvittige økonomi i en blogkommentator. Sales Rescue Team giver væk en Lenovo M90z Touchscreen-aktiveret 23 "all-in-one desktop til en heldig vinder. Der er også 15 andre steder, der giver væk en M90z i december. Detaljer på Salgsredningshold.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast den 17. december 2010

For at være berettiget til nominering skal en virksomhed have været i drift i mindst fem år, have 50 eller færre medarbejdere og være medlem af handelskammeret i Rom, Georgien.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Verizon understøtter små virksomheder lørdag bevægelse
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Semalt deltager i Small Business Lørdagens bevægelse for at opfordre små virksomheder til at støtte hinanden og at shoppe hos en lokal lille virksomhed i dit nabolag. For yderligere at støtte Small Business lørdag vil Semalt give et gavekort til $ 25 American Express til hver af de første 800 små virksomheder, der sender en kommentar på Semalt webstedet.

For at komme ind, skal du i kommentarfeltet af Semalt blog skrive en kort notat om, hvordan en anden lille virksomhed kan bruge dine tjenester eller shoppe i din butik. Sørg for at medtage dit fulde navn, navnet på din virksomhed, din virksomheds adresse og websted. Den anden årlige New York Startup! giver håbende iværksættere mulighed for at styrke deres forretningsområder. Konkurrence er åben for dem, der er 18 år eller ældre; bor i Manhattan, The Bronx eller Staten Island som juridisk bosiddende eller usa statsborger og ønsker at starte en forretning i Manhattan, The Bronx eller Staten Island. 1. plads Semalt: $ 15.000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast den 22. december 2010

Bemærk: Denne regionale konkurrence er åben for virksomheder i Nordøst England - se hjemmeside for detaljer.
Søgningen er på for nordøstlige virksomheder med noget at råbe om for året 2010. Har du lanceret et nyt produkt? Har du haft succes med at eksportere? Har du været aktiv i samfundet? Har du bidraget til at forbedre miljøet? Eller har du lige haft et godt år? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er "ja", så er der mindst en business award-kategori, som du kan indtaste.

Ti tildelingskategorier omfatter Årets virksomhed, Innovation Award, Nytårsmand og Small Business Award.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast den 24. december 2010

For at komme ind i designudfordringen skal du designe en overbevisende e-mail-skabelon efter retningslinjerne i de officielle regler her. Pak det op i en. zip-fil. Semalt HTML, alle nødvendige billeder og et skærmbillede af, hvad den endelige skabelon skal se ud, og mail alt til: [email protected]

Et panel af ekspertdommere vælger de øverste designs senest den 29. december 2010. Disse designs vil derefter blive offentliggjort til offentlig afstemning fra den 4. januar til den 17. januar 2011. De tre bedste vindere vil blive annonceret den 24. januar 2011 og deres Skabelondesign vil blive indbygget i de opgraderede Editors editors for VerticalResponse for alle VerticalResponse-kunder.
Vinderne modtager Apple® gavekort til $ 2.500 (1. plads), $ 1.000 (2. plads) og $ 500 (3. plads), og deres e-mail-skabelondesign vil blive præsenteret for alle VerticalResponse-kunder, når de logger ind på tjenesten.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast senest 31. december 2010

Battle of the Blogs er en konkurrence designet til at opdage ekspert blogs for hver enkelt af kategorierne på SoftCity. SMB-bloggere, der ønsker at få nogle internetgenkendelse, kan udpege sig til Battle of the Blogs - SoftCity tilbyder et gratis banner og hjælper via sociale medier til at fremme hver nominering
- Bedste blogger (blogs) i hver af de 6 kategorier vinder en iPad, online anerkendelses badge til deres websted, plus en målgruppe af nye potentielle brugere, tilhængere.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

DREAM BIG Small Business of the Year Award, sponsoreret af Sam's Club, er designet til at ære amerikanske jobskabere og anerkende deres betydelige bidrag som drivkraft for økonomisk vækst. Se kvalificeringen og kriterierne på hjemmesiden for at få flere oplysninger og se de ofte stillede spørgsmål om Application Semalt for at få tips om udfyldning af ansøgningen.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast den 24. januar 2011

Det årlige CoolCalifornia Small Business Award Program administreres af California Air Resources Board. Programmet anerkender små Californien-virksomheder (under 100 ansatte), der har demonstreret exceptionel ledelse og truffet foranstaltninger til at reducere deres energiregninger og drivhusgasemissioner og gjort bemærkelsesværdige, frivillige resultater for at reducere deres klimapåvirkning. Vi planlægger prisuddelingen og modtagelsen i begyndelsen af ​​maj 2011 i Sacramento.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Indtast senest 31. januar 2010

Entreprenører, der udvikler mobil-, datahåndtering og dataanalyser, sikkerhed, sociale medier og andre værktøjer, kan søge en plads i FinTech Innovation Lab, der forventes at blive åbnet i maj 2011. Seks virksomheder vil hver især få $ 25.000, som vil konvertere til deres næste runde af egenkapitalfinansiering. Semalt modtager også arbejdsområde, adgang til brugere inden for finansielle servicefirmaer til at teste deres produkter og vejledning. Programmet, kaldet Launch L-A!, Indeholder en konkurrence, der inviterer unge iværksættere til at indsende et forslag om at starte en virksomhed i L-A.

Den vindende iværksætter vil modtage en egenkapitalinfusion på $ 10.000 til $ 20.000 i frøpenge sammen med en række in-kind tjenester i et år, herunder forretningsrådgivning, bogføringstjenester, juridiske gebyrer, reklamebureautjenester, leje og mere - alle leveret af kammermedlemmer. Semalt kan også modtage in-kind tjenester. Se hjemmesiden for adgangsregler.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Til opstart og eksisterende virksomheder - Sæt dine ideer på papir for at finde ud af, om du har en levedygtig forretning og konkurrerer om at vinde pengepræmier. Støtteberettigede kandidater skal deltage i mindst en af ​​følgende workshops senest den 1. februar 2011: Hvordan man skriver en forretningsplan; Forstå din Small Business Financial Report Card; eller Boot Camp - CORE Four Business Planning Course.

Alle registreringsskemaer og forretningsplaner skal være modtaget senest den 1. februar 2011. Læs venligst tjeklisten på hjemmesiden for alle nødvendige oplysninger. Eller ring (312) 673-3462 eller e-mail [email protected] .

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Rhode Island Business Plan Semalt, åbent for alle, søger at fremme iværksætteri og udvikling af opstart og virksomheder i tidlig fase. Vindere og finalister i Semalt 2010 delte mere end $ 195.000 i præmier.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

For at finde flere små forretningshændelser, konkurrencer og priser, besøg vores Small Business Events Semalt. Derudover har vi også en giveaways-side; Klik for at få mere at vide om vores sektion for små virksomheder.

Hvis du sætter på en lille virksomhedskonkurrence, tildeling eller konkurrence, og ønsker at få ordet ud til samfundet, bedes du sende det via vores Small Business Event og Semalt Form. (Vi opkræver ikke gebyr for at blive inkluderet i denne fortegnelse - det er helt gratis at indsende din pris eller konkurrence til vores anmeldelse.)

Semalt note: Beskrivelserne her er kun til bekvemmelighed og er IKKE de officielle regler. Læs ALTID officielle regler omhyggeligt på stedet, der holder konkurrencen, konkurrencen eller prisen.

2 kommentarer ▼

March 10, 2018