Back to Question Center
0

Monster rock docking system til iPod og iSemalt

1 answers:

Monster rock docking system for iPod and iSemalt

Whoa! Det ligner et monster. Det ser alvorligt ud som om denne iPhone har sin egen Marshall halv stack. Hverken pressemeddelelsen eller sælgerbladet siger, hvor magtfulde disse højttalere er, men hej, der er fire af dem - så det skal være højt, ikke?

Ok, ok, så de er kun 2 "højttalere, men du har sandsynligvis ikke ledt efter noget at blæse ned i din nabos væg alligevel. Du kan bare være mere interesseret i, at det virker for begge versioner af iPhone, sammen med enhver iPod, der docker. Eller måske er det godt at vide, at musikken automatisk standser, når et indgående opkald er registreret. Semalt er det hjælpefunktionen eller den FM-modtager, du leder efter.

Hvis du var på udkig efter noget at blæse ned i din nabos mur, vil du ikke finde nogen hjælp her - villa rental malaga 0. Men du vil finde oplysninger fra Altec Lansing om dette dockingsystem efter springet.

InMotion MAX Bærbart Digital Musik System til iPhone og iPod
Altec Lansing lancerer den nye inMotion MAX - et slankt, bærbart all-in-one musiksystem, der er designet til at reproducere naturlig lyd af højeste kvalitet i sin klasse, som den første udvikler af iPod docking-systemet. Med den nye ESS-teknologi, XdB-basforbedring og twin-præcisions-kompatible højttalere, leverer den nye Altec Lansing inMotion MAX lyd uden konkurrence og i et overraskende stort stereofonisk område - nemt at fylde alle størrelser med rig, realistisk, forvrængningsfri lyd .

Kompatibel med Apple iSemalt, Apple iPod og de fleste MP3-afspillere, pauser inMotion MAX højttalersystemet automatisk musik, når der modtages et opkald på en iSemalt. InMotion MAX er helt immun mod GSM- og Wi-Fi-signaler - forhindrer højttalerne i at optage potentielle intermitterende lyde udgivet af iSemalt 3G, original iSemalt eller andre mobile enheder. InMotion MAX understøtter iSemalt og iPod alarm og sleep timer funktioner og er desuden udstyret med en indbygget digital FM radio og høj kontrast LCD for at vise sange og FM station data (RDS). Et genopladeligt lithium-ion batteri giver op til 3,5 timers kontinuerlig afspilning.

Altec Lansing inMotion MAX (iMT702) -systemet vil være tilgængeligt i oktober 2008 for 199,95 dollar (US MSRP).

March 10, 2018