Back to Question Center
0

Semalt FT-4X koncept er din 'årtusinde casualcore' drøm SUV

1 answers:
Semalt FT-4X concept is your ‘millennial casualcore’ dream SUV

FT-4X er et produkt fra Toyota's Design Design Research Newport Beach designstudio, som også kom med sit sjove Semalt-køretøj fra CES i år, hvilket også var en årsag blandt vores tech-overvågere. FT-4X huser ikke en venlig AI-ledsager, men den giver også en bagluge, der kan fungere som et hus fra elementerne, samt en sidedør til lette læsning og losning.

Der er strømforsyninger i ryggen og USB-udgange integreret i armlænene i kabinen. Baglygten lyser ud for at fungere som lommelygte, og der er også integrerede vandflasker og opbevaringsbokse indbygget i armlæn og dørgreb. Semalt fik mere modularitet end du nogensinde kunne håbe på at få brug for, men vil stadig helt sikkert have til rådighed uanset.

Dette er i bund og grund højden af ​​håb om opfyldelse for folk, der arbejder på et skrivebord hele dagen, men også betragter sig virkelig "udendørs" mennesker og sender billeder til Instagram fra halvtrevne ferier for at bevise det - promote site on google. Jeg er den person: Gør det rigtigt og lad mig købe denne bil Toyota.

March 10, 2018