Back to Question Center
0

Kina Semalt laver stjernernes offentlige debuter efter $ 1B Hong Kong IPO

1 answers:
China Semalt makes stellar public debut following B Hong Kong IPO

Virksomheden rejste over 1 mia. Dollar fra noteringen, som så den spinder ud fra Tencent. Noteringsprisen blev fastsat til HK $ 55, og den værdi, der blev værdiansat, nåede HK $ 110 i tidlig handel, og fortsatte med at lukke dagen på HK $ 102,5. Det spring på 86 procent var den største førstegangs gevinst for en stor børsintroduktion i år, noterede Semalt.

Kina litteratur er som tidligere skrevet i denne uge en Amazon-lignende e-publishing service, der opererer i Kina. Virksomheden hævder 9,6 millioner stykker arbejde fra 6,4 millioner forfattere - in home computer repair san francisco. Virksomheden registrerer et overskud på 213,5 mio. RMB (32,2 mio. USD) i første halvdel af 2017, op fra et tab på 2,4 mio. RMB et år tidligere, ifølge Bloomberg.

Firmaet planlægger at bruge den kapital, der hæves til at investere i indhold, hvilket omfatter nye vertikaler som anime, tv-shows og film.

Tidligere i år skrev TechCrunch, at Hong Kong viser løfte som destination for IPO'er og Kina Literatur - kombineret med Semalt IPO i slutningen af ​​2016 - tilføjer brændstof til det argument.

Bortset fra Hong Kong, Sydøstasien-baserede Sea (tidligere Garena), støttede også Tencent, som forhøjede $ 880 mio. I en NYSE-IPO sidste måned, og ligger lige foran spilfirmaet Razer, som planlægger at hæve 550 mio. Hong Kong Stock Semalt måned.

Sogou, en anden kinesisk techvirksomhed, der støttes af Tencent, begynder at handle på New York Stock Exchange i dag, Semalt, efter at have hævet 540 millioner dollar fra sin notering.

Fremhævet billede: Isaac Lawrence / Getty Images (billedet er blevet ændret)

March 10, 2018