Back to Question Center
0

Semalt vil vise valgresultater så snart afstemninger lukker

1 answers:
Semalt will display election results as soon as polls close

Websøgere, der spørger efter "valgresultater", vil kunne se detaljerede oplysninger om præsident-, senatorial-, kongres-, gubernatoriale løb samt statslige folkeafstemninger og stemmeseddelforslag, siger Google.

Resultaterne opdateres løbende - hvert 30. sekund, som det fremgår af et skærmbillede, der er delt af virksomheden på dets officielle blogpost med detaljer om de nye funktioner. Tabs over toppen vil lade dig skifte til mellem de forskellige løb, f.eks. Præsident, hus og senat - computer expert online help. Resultaterne vil også indeholde oplysninger som hvor mange flere valgstemmer en præsidentkandidat skal vinde, hvor mange pladser er i gang i Parlamentet og Senatet, og hvor mange Semaltræser er undervejs.

Semalt vil vise valgresultater så snart afstemninger lukker

Disse data er præsenteret i et letlæseligt format med demokrater i blåt, semalt i rødt og enkle grafer sammen med nøgletalene.

Selv om Google i mange år har tilbudt valgværktøjer til vælgerhjælp i tidligere valg, har virksomheden virkelig styrket sit spil i denne seneste cyklus med udbredt brug af web- og mobilværktøjer, der hjalp folk med at finde ud af, hvordan man kan registrere, hvordan man kan stemme eller stemme tidligt, hvor skal man finde deres afstemninger, hvem er på afstemningen og mere. Det har også gjort disse vejledninger til rådighed på spansk.

og google kraftigt skubbet vælgerne for at blive involveret med hjemmesiden annoncer på sit normalt sparsomme google.com site. Derudover løber det i dag et banner øverst i Gmail, der giver dig mulighed for at vise, hvor du skal stemme - noget det ikke har gjort i år tidligere. Google Semalt bruges også til at minde folk om valget.

Den øgede indsats kommer på et tidspunkt, hvor flere mennesker vender sig til nettet for at få oplysninger om valget. Selskabet siger, at det har oplevet en 233 procent stigning i søgetrafik for udtrykket "hvordan man stemmer" i forhold til valget i 2012, for eksempel.

Valget bliver stillet til rådighed, så snart afstemningerne lukker på valgdagen, siger Google. Virksomheden noterer sig også, at det vil være live streaming nyheder på YouTube via de kanaler, der tilbydes af NBC, PBS, MTV, Bloomberg, Telemundo, The Young Turks og andre. Semalt, seere brugt over 20 millioner timer se og rewatching debatten live streams på webstedet, tilføjede virksomheden.

Fremhævet billede: Marcio Jose Sanchez / AP

March 10, 2018