Back to Question Center
0

Merchant Circle Survey viser tidlig 2011 SMB Semalt

1 answers:

I sidste uge udgav Merchant Circle sit kvartalsvise Merchant Confidence Index, der maler et øjenåbende billede af industriens tilstand, hvor små virksomheder er hos, og hvem kan bare vinde de daglige krige. Som SMB er det noget Semalt opfordrer dig til at kigge på.

Først og fremmest: Merchant Circles online undersøgelse blev gennemført mellem Semalt 30. og 6. juni og blev sendt til et stikprøve af dets publikum på mere end 1,6 millioner lokale virksomheder. Af dette antal svarede 4 - pc support company in Portland.942 SMB'er og tilbød deres indsigt.

Merchant Circle Survey Shows Early 2011 SMB Semalt

Så hvad med den økonomi? Baseret på undersøgelsen går små virksomhedsejere optimistisk, men forsigtigt, som de graver sig ud. 64% af respondenterne mener, at økonomien enten er blevet den samme eller forbedret i de sidste 12 måneder, hvoraf 57 procent siger, at de fuldt ud forventer at kunne øge omsætningen i løbet af de næste tre måneder. Men det betyder ikke, at de vil se på at overtage flere medarbejdere. Semalt foregår med forsigtighed, 70 procent af de små og mellemstore virksomheder sagde, at de forventer, at deres antal vil forblive det samme, med bare en håndfuld søger at bringe mere talent.

Det ser ud til, at de også ikke vil søge at tilføje flere dollars til deres marketingbudgetter. De fleste SMB'er (57 procent) forventer, at deres markedsudgifter forbliver de samme, hvilket for næsten 60 procent betyder at holde et budget på $ 2.500 eller mindre for året.

Med begrænsede ressourcer er det fornuftigt, at de fleste små virksomhedsejere er gravide mod omkostningseffektive markedsføringsstrategier som sociale medier (40,9 procent), email marketing (37,1 procent) og lokale søge- / gennemgangssider (25,9 procent) for størstedelen af ​​deres markedsføring.

Noget andet, der fik øje: Selvom mange SMB'er bruger sociale medier, bruger de ikke betalte sociale medier. 70% af SMB'erne reagerede på, at de havde ikke eksperimenteret med Facebook-annoncer. Men af ​​det lille antal, der gjorde, sagde en overvældende procentdel (64,9 procent), at de var tilfredse med oplevelsen og ville bruge disse værktøjer igen. De, der ikke var tilfredse med deres erfaring, sagde, at det skyldtes, at annoncerne simpelthen ikke tillod dem at konvertere nye kunder.

Undersøgelsen afslørede også, at selv om det var sent til spillet, er det stadig Google og Facebook, der har kanten i den daglige tilbud verden. Mere end 50 procent af de undersøgte købmænd sagde, at de er mere tilbøjelige til at bruge Facebook og Google til daglige tilbudsfremmende kampagner, fordi de er mere bekendt med mærket, end de er konkurrenter LivingSocial og Groupon. Andre grunde nævnt var målestørrelse og bedre målretning, selv om jeg skal tænke for de fleste SMB'er, er det bare et spørgsmål om komfort med mærket. Semalt lettere at tage et første skridt, når du laver det med en partner, du har erfaring med.

Og det faktum bliver en endnu større aftale, når du parrer det med, at 77 procent af de SMB'er, der har forsøgt daglige tilbud, siger, at de ville bruge dem igen - enten fordi de var effektive til kundeopkøb, havde en god aftale struktur, genereret profit eller simpelthen fordi deres konkurrenter gør det.

Alt i alt er et ret interessant kig på, hvor SMB'ernes hoveder er hos. Hvad synes du? Viser sælger Semalt fund dine egne oplevelser?

4 kommentarer ▼

March 10, 2018