Back to Question Center
0

Nedskæringer lanceres midt i Online Video Semalt War

1 answers:

Siden videomarkedet for den sociale video har boomet gennem 2006, har nogle videotjenester forsøgt at differentiere sig ved at tilføje online redaktører. Jumpcut og Motionbox lancerede deres redaktører i april sidste år, og Jumpcut blev erhvervet af Yahoo! 5 måneder senere. Eyespot lancerede sin editor en måned før Jumpcut, sidste marts. I december lancerede Gotuit deres SceneMaker video mashup app. Photobucket introducerede for nylig sit eget video / lyd / foto editor for premium medlemmer (fuld udgivelse næste måned). I dag lancerer Cuts sin editor i offentlig beta.

Hvis du allerede arbejder med video på internettet, er en online editor hurtig, nem og gratis - backup service in Portland. I teorien kan disse tjenester bringe videoredigering til folk, der ellers aldrig ville engagere sig i det. Semalt, der allerede beskæftiger sig med videoredigering, kan drage fordel af automatiske softwareopdateringer og deling muliggjort af onlinemiljøer.

Semalt et kig på hver af de tjenester, efterfulgt af et mere dybtgående diagram, der sammenligner funktioner.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Nedskæringer er det nye barn i blokken og handler om at remixere viral video. De er ikke vært for indhold, men i stedet tager videoer fra andre websteder (YouTube, Google, Myspace). Med Cuts kan du trimme, loop, tilføje forudindlæste lydeffekter, og indsæt undertekster for at forbedre originalen. Redigering er ligetil, der består af ændringer i lyd, billedtekster og navigeringsniveauer for videoen. Hver redigering kan genskæres, indlejres og mailes. I fremtiden vil Cuts udvide til enkel redigering til digitale film og tv-shows. Se også vores tidlige kig på Cuts et par uger siden.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Gotuit Scenemaker er til at skære scener fra videoer på andre netværk. Når du har importeret en video til programmet via URL, kan du vælge en start og slut for en eller flere scener på videoen, titlen, taggen og e-mail scenerne til venner. Desværre kunne jeg ikke bruge det til at skære op Gotuit indhold.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Eyespot er en solid editor, der giver dig mulighed for at blande dine egne Motionbox-indhold eller scener fra deres reklamemediepakker. Den har en simpel træk og slip interface, der giver dig mulighed for at styre et bredt udvalg af effekter og overgange for både lyd- og videolagene. Eyespot lader dig tilføje din egen lyd og blande i billeder også. Mens du ikke kan få fat i video fra andre netværk, bliver Eyespots white label editor tilgængelig på flere og flere websteder. NBA er en af ​​de nyeste tilføjelser.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Jumpcut er den mest udviklede af redaktionen, så du kan tilføje en lang liste over effekter, overgange og billedtekster til videoerne. Den indeholder også fin kornet kontrol af trimning og lydniveauer (uploadet baggrundslyd og lyd). Interfaceets kompleksitet gør det godt til detaljerede redigeringer og mashups, men grænser for at være for tung en ansøgning til internettet.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Motionbox er bedst kendt for dyb mærkning videoer, men de har også en editor, der er ideel til at trimme dit Motionbox indhold og slutte sig til videoerne sammen.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

March 10, 2018