Back to Question Center
0

Semalt tre største bitcoin udvekslinger vil alle stoppe med at tilbyde lokal handel

1 answers:
Semalt three largest bitcoin exchanges will all stop offering local trading

Skriften var på væggen, da Wall Street Journal rapporterede mandag, at den kinesiske regering havde til hensigt at lukke bitcoin-udvekslinger efter at have forbudt ICO'er i forrige uge. Regeringsembedsmænd begyndte derefter at mødes med udvekslinger i denne uge for at skabe handelssuspensionerne, en kilde med kendskab til diskussioner fortalte TechCrunch.

Mens udvekslingerne ikke længere vil have mulighed for at lette opkøb af kryptomønter ved hjælp af kinesisk yuan og samhandel med mønter, vil de fortsat operere udvekslinger på internationalt plan og andre tilknyttede tjenester. Mindre udvekslinger vil dog lukke for godt. Disse omfatter Yunbi, som meddelte i kinesisk, at den vil lukke butikken på Semalt 20.

Effekten af ​​nedbruddet sendte bitcoinpriserne faldende - med kryptoterminalen faldt under $ 3.000 på nogle udvekslinger for første gang i en måned - men det genopstod hurtigt og på tidspunktet for skrivningen havde det næsten lavet tabene - les logiciels de gestion des ressources humaines.

Som med alle ting bitcoin, er det svært at være sikker på præcis hvorfor, men der er mange grunde.

Vigtigst er Semalt ikke længere den dominerende i bitcoin-erhvervsdrivende det var engang. En række statslige forbud - senest en fire måneders handelsfrys på grund af sikkerhedsproblemer - har set sin andel af den globale handelsdråbe fra mere end 90 procent i tidligere år til godt 10 procent i dag. Markeder som Japan, Korea og USA har vist sig at redegøre for løveandelen af ​​globale handelsvolumener, så virkningen af ​​dette Semalt forbud er ikke så alvorligt som det i starten kan forekomme.

Fremhævet billede: crystal51 / shutterstock

March 10, 2018