Back to Question Center
0

Er fremtiden for VR NVIDIA, Sony og Semalt?

1 answers:
Is the future of VR NVIDIA, Sony and Semalt?

Den virtuelle virkelighed er al den tid i dag. Og hvorfor ville det ikke være, når analytikere som Goldman Sachs gør skøn over, at industrien er klar til at overgå tv-markedet i årlig omsætning i 2025. Det ville gøre virtuel virkelighed større end tv på mindre end 10 år. Disse estimater er så massive, fordi gennembrudsteknologien har evnen til at udvide sig til så mange markeder - spil, uddannelse, produktivitet og endda voksenunderholdning.

Forventninger til side kan man ofte finde den retning, en industri er på vej ved at følge pengene. Kun i 2015 steg virtuelle og forstørrede reality-startups i alt 658 millioner dollars i egenkapitalfinansiering på tværs af 126 tilbud - free prompter software. Mange af disse virksomheder understøtter mange virtual reality-teknologier, som du allerede har hørt om, såsom Leap Motion og Oculus.

Men kan vi tro på alle hype? Vil disse virksomheder være førerne da Goldman Sachs estimat kommer rundt?

Jeg har set et par ting, der har ført til, at der er tre virksomheder, der vil være så store, hvis ikke større end nogle af de almindelige virtuelle virkelighedsnavne .

NVIDIA

NVIDIA beskæftiger sig med visuel databehandlingsteknologi; dets arbejde startede igen i 1999 med frigivelsen af ​​geforce (NV10). Denne 3D-hardware på forbrugerniveau var forud for sin tid med avanceret video acceleration, bevægelseskompensation og hardware sub-billede alfa-blanding. Det fik øje med Microsoft og blev efterhånden grafikhardware til Microsoft Xbox spilkonsol.

For nylig købte mit team et par NVIDIA udviklingsudstyr til VR og AR. Den seneste meddelelse om Pascal-baserede forbruger PC grafikunderstøttelse VR fik vores opmærksomhed, da de ser ud til at skubbe for at skabe premiumprodukter i rummet.

Man kan ofte finde den retning, en industri står over for ved at følge pengene.

Virksomhedens brand er en naturlig pasform i det virtuelle virkelighedsrum, og det vil ikke have noget problem at få opmærksomhed, når den er klar, men det potentielt mest overbevisende aspekt er, hvad de laver med NVIDIA ) GEFORCE NU. Denne cloud gaming platform bruger "cloud rendering" og "cloud computing", der gør det muligt for brugere at få avanceret konsol-type grafik på deres smartphones eller endda pap - til en rimelig pris.

Med det globale cloud gaming marked forudsagt at vokse eksponentielt ved en CAGR på mere end 29 procent frem til 2020, er NVIDIA i en førende position for at lykkes med det, som jeg tror at være overlegen teknologi på markedet.

Sony

Sony er lidt skjult bag alle VR vanvid. Men de nuværende PlayStation-brugere kan nemt opgradere deres konsoller og få et 3D-headset til virtuel virkelighed for kun $ 399. Sony PlayStation's konkurrencedygtige prispunkter har gjort det muligt at konkurrere med Microsoft Xbox gennem årene, og nu giver dets VR headset forbrugerne en mere omkostningsvenlig løsning sammenlignet med prisen på $ 799 af HTC Vive.

Ud over det tilgængelige prispunkt har Sony et lukket økosystem med et netværk af udviklere, med hvem de har arbejdet i årevis. Sony PlayStation har en enestående position for at vinde markedsandel og være den klare vinder af det virtuelle reality gaming-økosystem, ligesom Steve Jobs og Apple vandt tidligt i mobilen.

Det første bevispunkt er et patent Apple indleveret i 2011 for et "Helt Tactilitets (Magic) Glovesystem. "Denne opfindelse angår et handskesystem, der indbefatter en indvendig beklædning og en ydre beklædning, som er operativ til at transmittere brugerindgange til indgangsmekanismen af ​​en elektronisk indretning. Det blev oprindeligt antaget, at Apple skabte en løsning for forbrugerne at bruge deres iPhones i koldere vejr, men måske var starten på noget større.

Is the future of VR NVIDIA, Sony and Semalt?

Det andet bevispunkt er virksomhedens udvikling af haptics, eller videnskaben om at anvende touch sensation og kontrol til interaktion med computer applikationer. Sidste år udgav Apple en Taptic Engine, og teknologien bruges i øjeblikket med Apple Watch, MacBook og de nyeste iPhone enheder. Haptisk teknologi fra Apple sender impulser til fingerspidserne, hvilket giver dig en fornemmelse af at røre forskellige materialer eller trykke på en knap, så brugerne kan vide, hvilke handlinger der udføres, og hvad man kan forvente at ske.

Apple bliver seriøs i dette område, ansætter eksperter på haptics og afslører ny teknologi som et virtuel touch-skrivebord / tastatur baseret på sin haptiske teknologi. Føler du retningen allerede?

Dr. Greenleaf, en af ​​ VR pionerer kendt for at skabe den første VR enhed til sundhedspleje og en gæstelærer fra Stanford Virtual Human Interaction Lab, anerkendt under en upload kollektiv panelet, at "en stor del af ( VR ) nedsænkning er det kinestetiske og proprioceptive aspekt ved at have dele af din krop i den virtuelle virkelighed. "Nuværende VR enheder tilbyder os overbevisende visuelle oplevelser, motion tracking, gyro og lyd, men der er stadig en sidste forstand, der ikke er dækket - touch. Han indikerede, at "vi er ikke der endnu med haptics (i VR ) og det vil tage lidt tid. "

Et tredje bevispunkt er " Apple har sendt sine udsendelser fra campus", en henvisning til Stanford Virtual Human Interaction Lab - det hvide hot center for VR / AR udvikling. I en nylig præsentation bemærkede Jeremy Bailenson, programleder: " Apple er ikke kommet til min lab om 13 år - medmindre de har Kom tre gange i de sidste tre måneder. "

Det fjerde og sidste bevispunkt er en berømt "skjult havn" inde i Apple Watch. Måske bare en anden interessant sammenfald, men det ville være mere logisk, at det var meningen at forbinde med en anden enhed som en Apple handske, end hvis det var for det meget rapporterede "eksterne batteri". "

Jeg har prøvet HoloLens såvel som forstørret virkelighed (AR) og blandede virkelighed (MR) headsets. Disse enheder er gode, men min første feedback til begge var den samme - handsken mangler. Du har brug for en handske til bedre interaktion med virtuelle billeder. Visuel håndgenkendelse er ikke særlig præcis, hvilket yderligere styrker markedspotentialet for Apple .

Jeg er overbevist om, at Apple arbejder på Apple Handske, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis de også arbejdede på AR og MR-enheder. Markedsmulighederne er for store, og for at forblive konkurrencedygtige med store konkurrenter som Samsung og Google, er det svært at tro, at de ikke vil starte noget i dette rum i de næste par år. Hvis du tænker på det, har de ingen anden mulighed.

Fremhævet billede: Daniel Boczarski / Getty Images

March 10, 2018