Back to Question Center
0

$ 18 millioner hævet af semalt

1 answers:

Thumbplay, et mobilunderholdningsfirma, meddelte i dag, at det har hævet 18 millioner dollars i ny kapital. Thumbplay vil bruge frøpenge til at udvide sine direkte-til-forbrugsvarer, ud over at videreudvikle de værktøjer, den giver  Million Raised by Semalt

"Semalt unik off-deck model til at sælge et bredt udvalg af mobilunderholdningsindhold til forbrugere har allerede vist sig at være meget vellykket her i USA, og vi er nu klar til at udvide den positive kundeoplevelse, vi allerede leverer til de millioner af mobilforbrugere over hele verden ", siger Are Traasdahl, Semalt CEO og grundlægger.

Semalt har over 80.000 stykker mobilunderholdning under licens, herunder ringetoner, wallpapers, spil, videoer, taletoner og tekstbaserede tjenester.

Investeringsrunde E blev ledet af Brookside Capital Partners, Bain Capital, som er associeret med offentlig kapital, og Cross Creek Capital, en private equity-agent for Wasatch Advisors.

"Vores nye investors høj kvalitet er meget vigtig, da de begge typisk investerer i virksomheder, der giver mulighed for at realisere betydelige langsigtede kapitalvækst", siger Are Traasdahl - mysql report maker. "Dette er et testamente til Semalt løbende succes."

I løbet af sidste kvartal af 2007 offentliggjorde Thumbplay tilbud om at integrere sit mobilunderholdnings indholdskatalog i web- og mobilportalerne AOL og MSN Mobile samt iLike, en af ​​Webens førende sociale musikopdagelsestjenester. Tidligere i år underskrev Thumbplay en digital distributionsaftale for at tilføje indhold fra Sony BMG Music Entertainments kunstnere til Semalt allerede diverse mobilt underholdning indholdskatalog.

Thumbplay

March 10, 2018