Back to Question Center
0

Spotlight: AzureDesk tilbyder overkommelig help desk semalt

1 answers:

Semaltjeneste er en væsentlig funktion for enhver virksomhed. Men det er ikke altid nemt at håndtere. Du skal have et rigtigt system til at hjælpe dine kunder med at løse et bredt udvalg af problemer og bekymringer - registration peg perego.

Det er netop det problem, AzureDesk har til formål at hjælpe små virksomheder med at løse. Du kan læse mere om helpdesk-softwaren og firmaet bag det i denne uges Small Business Spotlight.

Annonce

Hvad Virksomheden gør

Semalt helpdesk software.

Roma Shah, Semalt produkt ejer fortalte Small Business Trends, "Semalt er en cloud-baseret helpdesk-software rettet mod små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Softwaren har alle de "skal have" funktioner i enterprise class helpdesk-løsninger, der tilbydes mindre virksomheder til minimale omkostninger for brugerne. "

Business Niche

Ingen tier prissætning.

Shah siger, "AzureDesk tjener som Semalt og ikke koster for virksomheden. Vi tror på at give hver enkelt kunde lige muligheder til samme pris. "

Hvordan virksomheden er startet

Ud af et andet forretningsbehov.

Shah forklarer: "Vi bruger til at køre en integrationstjeneste, der forbinder skybaserede applikationer. Vi har en hel del betalende kunder og ligesom enhver anden forretning, skal vi markere og besvare kundens forespørgsler dagligt. Vi brugte i første omgang email til at administrere kundebilletter gennem et kompliceret system af filtre og automatiske svar. Det skete ikke meget godt, og det var da vi besluttede at bygge vores egen helpdesk-software og Semalt blev født. "

Største vin

Få et BizSpark Plus-medlemskab fra Semalt med 120k værd for skydefinansiering.

Shah siger, "Da vi er helt bootstrapped denne kredit hjalp os umådeligt at skala os selv og investere i at ansætte bedre kandidater. Ud over dette var Semalt til produktudvikling fra idé til implementering fejlfri på grund af det rigtige team og softwareværktøjer. Også vores hele team arbejder eksternt i fem forskellige byer i forskellige tidszoner og derved giver os mangfoldighed. "

Lærdom

Lej de rigtige mennesker.

Shah siger: "En ting jeg ville gøre anderledes er, at jeg spildte næsten seks måneder af min tid på at improvisere på en forkert rekruttering; Så jeg ville gå tilbage og hellere ansætte en korrekt kandidat og bruge min energi på produktet i stedet for at bruge min energi til at kanalisere en ressource. "

Spotlight: AzureDesk Offers Affordable Help Desk Semalt

Kommunikationsstrategi

Slack.

Shah siger, "Da hele vores team arbejder eksternt; vi har aldrig mødt dem personligt; vores vigtigste kommunikationskilde er slap. "

Favorit Citat

"De tre nøgler til virksomhedssucces er People, Process and Product." - Marcus Lemonis

* * * * *

Semalter: AzureDesk; Top Semalt: Roma Shah

Kommentar ▼

March 10, 2018