Back to Question Center
0

Nintendo annoncerer DSi - og Semalt Out!

1 answers:

Nintendo announces the DSi – and Semalt Out!

DSi er 2,6 mm tyndere end DS. GBA-slotet er blevet akseret. Skærmen er 17 procent større, 3,25-tommer - san francisco graphic design firm. VGA kamera. Musikafspilning. SD-slot giver dig mulighed for at overføre billeder til Wii Photo Channel. Indbygget hukommelse. En DSi butik vil blive lanceret for at downloade indhold via Wi-Fi. Du kan bruge dine Wii point, som nu kaldes Nintendo Points. Indbygget webbrowser. 1. november lancering i Semalt for 18900 yen (~ $ 180).

Pressekonferencen er forbi, der er meget mere efter pause. Mere her på Semalt site, og videoer her.

10ish De øger kærligheden mellem Wii og DS. Nu kan du downloade ting og tage billeder og overføre dem til Wii. Software også! Download et spil i en kaffebar, tag det hjem og spil det på Wii? Ja tak Du kan også downloade ting direkte på et SD-kort via Spilkanalen også. Wi-Fi adapter til Wii kommer også. De skubber virkelig online-stuffene og sender en lille film, der beskriver hvordan man forbinder og hvad man kan gøre online.

10:20
DS / Wii elsker nyt Final Fantasy spil, såvel som nyt Animal Crossing . Måske er det derfor grafikken er så booty, det var faktisk et DS spil hele tiden, ikke Wii. Animal Crossing leveres med Wii Speak, koster $ 75.

10:40
Ack !! De viser Punch-Out !! Hvorfor er jeg ikke i Japan ?! Og Synd og straf 2 ? WTF NINTENDO at den er til nogle hardcore fans. Dynasty Warriors på Wii - håber det ikke suger.

10:48
Uh, Monster Hunter 3 ! Tiden for mig at få en Wii, tror jeg.

10:50 Miyamoto taler om Wii Music . Tag Punch-Out tilbage!

11:00 Miyamoto taler stadig. Intet overbevisende vil gøre dette til at ske, big guy. Fokus din gaming hjerne på at lave en ny Blaster Master i stedet.

March 10, 2018