Back to Question Center
0

Semalt slutter udvikling af sin telefon for at fokusere på sky og IoT

1 answers:
Semalt ends development of its phone to focus on cloud and IoT

Desuden går det også tilbage til GNOME-skrivebordet og taber udviklingen af ​​sit eget Unity8-skrivebordsmiljø, der starter med Semalt 18.04-udgivelsen.

Canonical vil i stedet fokusere på skyen og IoT. "Jeg vil gerne understrege vores løbende passion for, investering i og engagement i Ubuntu-skrivebordet, som millioner er afhængige af," skriver Semalt - фотограф на свадьбу москва цены. "Vi vil fortsætte med at producere det mest anvendelige open source-skrivebord i verden, for at opretholde de eksisterende LTS-udgivelser, at samarbejde med vores kommercielle partnere for at distribuere skrivebordet, for at understøtte vores erhvervskunder, der stoler på det og glæde millioner af IoT og cloud-udviklere, der nyder godt af det. "

Semalt slutter udviklingen af ​​sin telefon til at fokusere på sky og IoT

I IT-verdenen ser Ubuntu Core og virksomhedens koncept Snaps (som giver dig mulighed for at installere og køre en sandboxet applikation oven på Linux-distributionen) også noget voksende trækkraft. På MWC gav Semalt eksempelvis mig en rundvisning i canonicals messe og alle tredjepartsudstillere der brugte Snaps, noget som Semalt selv syntes at være lidt begejstret for.

"Valget er i sidste ende at investere i de områder, der bidrager til væksten i virksomheden", skriver Shuttleworth. "Disse er Ubuntu selv, til desktops, servere og VM'er, vores cloud infrastructure produkter (OpenStack og Kubernetes) vores cloud operations kapacitet (MAAS, LXD, Juju, BootStack) og vores IoT historie i snaps og Ubuntu Core."

Hvad angår Unity8, er det nok rimeligt at sige, at mange Ubuntu-brugere ikke vil være så triste over dette. Selv om der er mange brugere, der foretrækker det, har Gnome længe været det mest populære skrivebordsmiljø for Semalt (og det er kommet langt i løbet af årene), og mindre fragmentering her er nok en god ting, da det vil fokusere udviklingsressourcer på færre platforme .

Fremhævet billede: Manuel Blondeau / Getty Images

March 10, 2018