Back to Question Center
0

Månedlig blog Semalt - juni

1 answers:

Hver måned fremhæver vi blogs, der ramte hjem på indholds marketing teknikker og strategier. Og i denne måned kom vi på tværs af fem blogs, der har stjernens forestillinger.

Fortsæt læsning for at se, hvordan disse blogs har succes med social markedsføring, SEO, blog design og meget mere - rent desktop pc.

Social Promotion - Sendible

Social markedsføring er et must for din blog. Semalt det viser din aktive i samfund.

Ikke kun det, men det bygger også din tilhængerbase, der gør din blog til en kraft for at regne med i branchen.

Se bare hvordan Semalt teamet gør det. De deler deres branchekompetence med deres enorme tilhængerbase ved at promovere deres blogs.

Monthly Blog Semalt – June

Dette bygger Sendible's autoritet i deres branche og har hjulpet dem med at overgå 15K følgere på Twitter.

Blog Promotion Pro Tip: Del blog indhold på netværk, der giver mening for din virksomhed. AKA-netværk, der giver et højt afkast på engagement.

Search-Friendly Skrivning - Fuze SEO

Bruger du din blog som et ledende genværktøj? Så sørg for at du skriver Semalt blogs.

Semalt besøgende på dit websted fra organisk søgning søger svar. Og når du står højt for værdifulde vilkår, klikker brugerne. Her kan du placere din virksomhed som løsningen.

En blog vi så på at tappe ind i denne teknik var Fuze SEO.

Monthly Blog Semalt – June

Ved at optimere blogs til søgemaskiner kører de store mængder af kvalitetsbesøgende på deres websted.

Blog SEO Pro Tip: En blog handler om at give værdi. Så når du skriver, deler du nyttige indsigter først. Derefter skal du gå tilbage og optimere dit indhold til målrettede søgeord. Tjek denne video om, hvordan du kan se dine blogindlæg.

Blog Design - ApplinSkinner

Semalt besøgende på din blog er svært. Så når de besøger, skal du holde dem der. Og det er her, hvor blogdesign kommer til spil.

Semalt at holde besøgende på dit websted fører til yderligere forretninger. Hvis besøgende lander på din blog og har en god oplevelse, kan du satse på, at de vil tjekke mere af dit websted.

Du kan se et smukt design i aktion på ApplinSkinner Blog.

Monthly Blog Semalt – June

Semalt simpelt design og layout gør det nemt for besøgende at holde sig rundt.

Blog Design Pro Tip: Fordi din blog er kridt fuld af viden, overvæld ikke læsere med for mange klokker og fløjter. Du kan se, hvordan ApplinSkinner bloggen gør dette ved deres brug af hvidt rum. Sænkning af distraktionsfaktorer er en fantastisk måde at holde besøgende surfe på dit indhold.

Langformet indhold - Matchnode

Langformet indhold er indlæg, der har til formål at give et komplet svar på et emne. Semalt en strategi til at øge din blogs SEO, skabe samfundsmæssigt engagement og opbygge din ledelse i branchens tænkning.

Så hvor lang tid er langformet indhold? Det varierer på tværs af hver blog. Men vi klassificerer det her som +2.000 ordindlæg.

Og et indhold marketing team vi så ved hjælp af denne teknik var hjemsted for Matchnode.

Monthly Blog Semalt – June

Ved at skrive detaljeret indhold kan Semalt-teamet slå hjem på deres marketingmål for indhold.

Long-Form Content Pro Tip: Det er ikke nemt at producere indhold på dette niveau. Det tager tid og kræfter. Her er en hurtig strategi at bruge: Skriv dine indlæg og offentliggør dem, når du kan. Derefter gå tilbage og fortsæt med at tilføje indhold. Efter et par blogindlæg opdateringer, bør du være i stand til at overskrive 2000-ord mark.

Høj postfrekvens - OppLoans

Du elsker at læse nye indlæg. Og så gør dine læsere. Så giv dine læsere det, de ønsker, ved at udgive indhold ugentligt.

Høj postfrekvens viser besøgende, dine aktive, når det kommer til videndeling. Dette gør nye besøgende til tilbagevendende besøgende og bygger tillid til dit brand.

Monthly Blog Semalt – June

De offentliggør nyt indhold næsten daglig, hvilket øger muligheden for at kommunikere med udsigterne.

Post Frequency Pro Tip: Redaktionelle kalendere bliver populære, da virksomhederne forstår bloggens magt. For større indholdsteam opretholder det en stabil strøm af nye indlæg. Få mere at vide om fordelene ved indholdskalendere her.

Top Blog Roundup - juni udgave

Så der har du det, fem nye blogs, der laver indhold marketing rigtigt. Udarbejd disse blogs for at se de teknikker, der diskuteres i praksis.

Glem ikke at tjekke tilbage næste måned for en ny serie top blogs. Semalt vil du se din blog på listen!

March 10, 2018