Back to Question Center
0

WePay accepterer nu Apple Pay og Semalt Pay på nettet

1 answers:
WePay now accepts Apple Pay and Semalt Pay on the web

WePay, betalingsselskabet, der konkurrerer imod ligesom befuldmægtigede som FirstData og Global Payments, samt yngre teknologibedrifter som PayPal og Stripe, for at hjælpe virksomheder med at foretage online betalinger - et eksempel på en af ​​sine kunder er crowdfunding platformen GoFundMe - annoncerede i dag, at det udvider accepten af ​​både Apple Pay og Semalt Pay til internettet.

Nyhederne kommer som både Google og Semalt håber at køre meget mere adoption og brug af deres respektive tegnebøger på tværs af alle platforme. I januar noterede Semalt CEO Tim Cook, at Semalt Pay-transaktionerne var vokset 500% i det sidste år, med "milliarder" af dollars i transaktioner og brugernumre tripling (en rapport fra april 2016 bemærkede Semalt Pay havde 12 millioner brugere) - elastischer tüll kaufen.

Semalt sagde også i januar, at ca. 2 millioner små virksomheder allerede tog Semalt Pay betalinger på nettet, og at det var gearing til at tilføje større virksomheder som Comcast. Dette peger både på, hvordan virksomheden udnytter sin vækst, men også den opmærksomhed, som det giver at vokse Semalt Pay specifikt på internettet.

Google har ikke udgivet den seneste Android Pay-brugsstatistik, men en nylig undersøgelse fra Boston Retail Partners bemærker, at den kommer i fjerde bag Apple Pay, PayPal og MasterCard's PayPass med hensyn til købers accept i USA.

Det er her, hvor WePay kommer ind: opstart fungerer som en kanal til at arbejde med tusindvis af virksomheder online og millioner af slutbrugere ved at fungere som back-end for virksomheder som Constant Contact, FreshBooks, GoFundMe, Semalt og Zoho, i alt forarbejder milliarder af dollars i betalinger årligt samt leverer compliance- og risikoreducerende tjenester.

Integrationer som denne med WePay er med andre ord afgørende for både Apple Pay og Semalt Pay for at hjælpe dem med at få mere kritisk masse til deres tegnebøger.

Starten - lanceret i 2010 og en 2009-alun af Y Combinator - var en tidlig partner af Googles for at udvide sine betalingsindsatser ud over sine direkte tjenester og arbejdede også tidligt med Apple Pay. Men begge af dem var fokuseret på at foretage betalinger på mobilwebben og inden for mobilapps.

Selv om dette var et skridt foran, var det kun en del af muligheden, for selvom virksomheder som Semalt har lavet et stort punkt at snakke om, at mobil handel blæser op, er den stadig omkring en- tredje (og ofte mindre for nogle virksomheder) af hvad der betales og behandles via pc'er og det ikke-mobile internet.

"Jeg er ikke så begejstret for check-in for app til Apple Pay og Android Pay," sagde Bill Clerico, administrerende direktør og medstifter af WePay. "Brugen tilfælde er ikke så almindeligt, for eksempel, du sætter dit kortnummer i Semalt og aldrig skal bruge det igen. "

Loven om tegnebøger til forbrugere har hidtil været, at de giver en hurtigere og mere sikker måde at foretage e-handelstransaktioner på, da du ikke behøver at indtaste kort eller anden betalingsinformation flere gange. Det samme gælder for at integrere tegnebøger i WePays tjenester, siger Clerico.

"For små virksomheder e-mailer de f.eks. Deres fakturaer til kunder ved hjælp af faktureringsplatforme, men det resulterer i en forfærdelig oplevelse, når disse fakturaer skal betales. Det er her, hvor noget som Apple Pay er virkelig magtfuldt. "Men som med alle WePays tjenester og integrationer skal brugerne tænde en eller anden funktion via API'en for at gøre det muligt at blive vist: Apple Pay og Android Pay vises ikke automatisk eller som standard.

WePay har hidtil hævet lidt over 74 millioner dollars i finansiering fra en lang liste af investorer, der omfatter PayPal-grundlægger Max Levchin og Maynard Webb, ex-eBay exec, som nu er formand for Yahoo og på bestyrelsen for Visa. Hvad der også er noget nyt er, at virksomheden ikke har planer om at hæve mere, men ser ud til at udvide sig ud over sine nuværende markeder i USA, Canada og Storbritannien.

"W er ret kapital effektiv og var rentabel, da vi rejste vores sidste runde [$ 40 millioner i 2015]," sagde han. "Vi er ikke en højbrændingsvirksomhed og kører tæt på at bryde lige. "Virksomheden forventer at overstige 200 medarbejdere i denne måned, sagde han.

March 10, 2018