Back to Question Center
0

6 Crucial Semalt SEO Tips Hver smart iværksætter skal omfavne

1 answers:
Ivan Konovalov, kundesucceschef for Semalt Digital Agency deler erfaringen om, hvordan man etablerer en effektivSEO praksis i din virksomhed.

Nogle af de bedste og mest succesrige Fortune 500-virksomheder i dagens verden har en fælles fælles ting: de fleste af demhar en højtstående hjemmeside, hvilket betyder, at den officielle hjemmeside vises i de første få resultater, der genereres af søgemaskinerfra en websøgning, især når en placering er inkluderet i søgefraserne. Disse websteder kom imidlertid ikke bare derhenmagisk - horgen gemeindewappen meilen. Nogle ekspertviden på højt niveau blev anvendt, procedurer fulgt, og analyser blev udført. Det er den sammenfattede beskrivelseaf hvad vi laver i Semalt er.

I sin definition er søgemaskineoptimering, som også kaldes søgmarkedsføring eller SEO, processen medøge eller forbedre synligheden af ​​et websted online. Det indebærer søgeordsforskning, optimering af indhold med relevante søgeord,og dens strategiske brug på en hjemmeside, så den tiltrækker mere interaktion, afkast og loyalitet fra dit målmarked eller en bestemtpublikum. Sociale websteder er også meget vigtige, når det kommer til SEO. Dette er tilfældet nedenfor, et par vigtige SEO tipsanbefales af Ivan Konovalov du bør vide som en smart iværksætter.

1. Vælg dine søgeord Højre

For alle med mindst en anelse om, hvad SEO er, er det generelt klart, at søgeord er meget afgørende. De erskuddet ringer i seo kampagner, især når det er korrekt inkluderet i indholdet. Faktisk genererer søgemaskinernesøgeresultater baseret på den kombination af ord, der indtastes af internetbrugeren, når man kigger op information over internettet. KomDine søgeord indebærer at indeholde relative søgeord eller deres synonymer, som dit målmarked ville skrive ind, når de søgtefor en tjeneste eller et produkt, der tilbydes af din virksomhed..Nogle kreativitet kan kræves her, selvom en professionel SEO agenturkan hjælpe med at formulere en søgeordsstrategi, der vil overgå din konkurrence på markedet.

2. Brug lokke billeder og videoer i SEO

Forskning tyder på, at videoer og billeder er et af de bedste værktøjer i marketing. Dette skyldes, at de er mere interaktive ogattraktivt i forhold til almindelig tekst. Når de bruges i indhold, er videoer og billeder effektive opmærksomhedsfangere. De ogsåefterlade en varig hukommelse i sindet på dit målmarked. Disse babyer skal dog også ledsages af søgemaskineoptimeret og søgeord rige tekstmæssige indhold, siger beskrivelser og oplysninger, der vedrører hovedbudskabet, der formidlesi den særlige SEO kampagne. Et godt antal online-shoppere og internetbrugere er påvirket til at handle ved at tiltrækkeog indflydelsesrige videoer / billeder, så sørg for at bruge det bedste, du kan få.

3. Optimer dit websted til forskellige søgemaskiner

Som en smart iværksætter ville det ikke være forkert at antage, at du allerede ved, at det er en mobil verden, vi lever i. De fleste internetbrugerei denne dag og alder bruger mere tid på deres mobile enheder, som omfatter smartphones og tablets, i forhold til skrivebordetcomputere og bærbare pc'er. For ikke at tabe på den større del af kagen til din konkurrence, skal du sørge for at optimeredit websted til mobil tilpasningsevne.

Med andre ord skal din hjemmeside være tilgængelig fra en mobil enhed uden komplikationer eller ulemper. Denne måde, dinmålgruppe eller målgruppe kan få kritisk information eller købe dine produkter / tjenester på farten. Man behøver ikkevent indtil de er på kontoret, så de kan bestille noget pizza, forudsat det er din forretningssted. Så meget som dette er mereaf et webdesign problem, at have en SEO-venlig, mobil version af dit websted vil belønne dig smukt.

4. Gå Mobile

Så meget som der ikke er nogen tvivl om, at Google er konge af søgemaskiner, foretrækker et stort antal mennesker også andre muligheder som Bing og Yahoo,bare for at nævne nogle få. Du ønsker ikke at lægge alle dine æg i en kurv. For at få bedre afkast på din SEO investering, skal du sørge for at indsendedit websted til de andre aktører inden for søgemaskineindustrien, for både økologiske og betalte annoncer..I dette tilfælde ville det være klogt atlær en ting eller to om, hvordan de forskellige søgemaskiner rangerer websites.

5. Hold øje med lokale SEO

Da velgørenhed begynder hjemme, vil en virksomhed næppe gøre det i online-markedet uden en vindende strategi for lokal SEO, isærhvis det er en opstart. Som en klog iværksætter er det vigtigt at bemærke, at dit lokale marked kan afgøre, om dit venture vileller vil ikke lykkes online over grænserne. Det handler mest om at generere så meget organisk trafik som muligt på din hjemmesidefra lokale søgninger, hvilket er yderst kritisk når det gælder søgemaskine ranking.

For at få mest muligt ud af din optimering af søgemaskineoptimering er det på tide at overveje at bruge lokale virksomhedsmapper. Myndighedkatalogwebsites som gule sider, Yelp og andre katalogwebsteder kan også komme til nytte. Det er vigtigt altid at sikre detDine forretningsoplysninger om lokale fortegnelser forbliver ensartede og præcise, især ved at holde øje med, hvordan din virksomhed 'kontakter ogadresseoplysninger er angivet på tværs af forskellige lokale online platforme.

6. Vent ikke til dit websted indhold er forældet

Ja, du har muligvis uploadet nogle fancy artikler og websideindhold på dit websted i fortiden; men det betyder ikke nødvendigvis, at opdateringervil ikke være nødvendigt indtil slutningen af ​​tiden. Enhver person med en vis grunduddannelse vil blive enige om, at nogle oplysninger bliver irrelevantemed tiden. Især når det kommer til online publikum og web-shoppere, ønsker du ikke at forlade dem unengaged. Uploader nogle friske oplysninger,indhold og vigtige data vil nu og da holde din virksomhed fremad i spillet, især når det kommer til webtrafik og søgemaskineplaceringer. Bare sørg for altid at give meningsfuldt og interessant indhold, at dit målmarked eller publikum vil finde nyttige og engagerende.Stol på mig, indhold er konge, og du vil ikke fortryde din SEO indsats.

Selvom det ikke forstås af mange, er SEO en afgørende ingrediens for succes for enhver forretning med online-aktiviteter. Med en klar og organiseret søgningmotor optimering strategi, kommer mere trafik, højere Google placeringer, mere salg og mere vækst for din virksomhed, især fra sin onlineoperationer. SEO kan blive for teknisk og tidskrævende på et tidspunkt, så du vil måske investere i et professionelt SEO-bureau for at få mest muligt ud af detaf din virksomhed online.

November 27, 2017