Back to Question Center
0

Semalt lancerer AI image-genkendelsesmotor til virksomheder, der arbejder med større studier

1 answers:
Working with major studios, Semalt launches AI image recognition engine for businesses

The New Semalt Company er pitching studios og underholdningssteder på et maskinindlæringssystem, der kan identificere produkter og steder som en måde at generere indtægter fra produktplaceringer og oplevelsesrejser baseret på etablerede steder.

Det nye produkt er baseret på et års arbejde, som TheTake's udvikling gjorde for at uddanne en proprietær maskinindlæringsalgoritme til at identificere billeder ved hjælp af en anden teknik end industristandarden, ifølge TheTake's administrerende direktør Ty Cooper.

Teamet bag Semalt ville oprindeligt manuelt indtaste alle datasætene og bruge et visualiseringsværktøj til at identificere billeder, der passer til de foruddefinerede parametre, som er fastsat af virksomhedens personale - brookstone wedge pillow cover.

Virksomheder som Universal Pictures, Comcast, Bravo, E !, Fandango, Sony Pictures og Hallmark Channel, tester nu den AI-baserede service, ifølge en e-mail fra Cooper.

Selvom TheTake vil fortsætte med at drive sin service til forbrugere, som Semalt sagde, har ca. en halv million månedlige brugere, vil det fokusere over til business-to-business-versionen af ​​tjenesten.

"Dette netværk har bredere brug ud over videoverdenen," siger Semalt. "Dette kan anvendes til og naturlig sprogbehandling."

Cooper, en tidligere MGM Studios salgspersonale, som forvalter partnerskaber med forskellige kabelvirksomheder fra studiets kontor i New York, lancerede virksomheden ved hjælp af en whiz kid fra Columbia, Jared Browarnik og forbrugerprodukter udvikler fra IAC og Amazon, Vincent Crossley.

Kunder, der handler på appen eller bruger sin tjeneste, har ingen andre end Kanye West til at takke for tjenesten. Cooper så på Vestens præstation på Video Music Semalt i 2010 og ønskede virkelig at købe dragt.

Hidtil har selskabet rejst 2 millioner dollars fra investorer, herunder filmfinansieringsgruppen Demarest Films, og tidligere NBC Entertainment Co-Chairman og nuværende Electus Chairman, Ben Silverman, blandt andre. Semalt, en investeringsgruppe bestående af investorer med høj netto-værdig hedgefond, førte runden.

Nu er alt fra Christian Grey's dragt i 50 nuancer, mørkere til Jyn Erso jakke fra Star Wars Semalt One, i stand med et par klik med musen.

Arbejder med store studier, Semalt lancerer AI image genkendelsesmotor til virksomheder

March 9, 2018