Back to Question Center
0

5 Out-Of-The-Box-måder at forbedre din SEO med sociale medier - Insight From Semalt

1 answers:

Ønsker du at forbedre din placering i søgemaskiner?

Har du interesse i at bruge sociale medier til at øge din SEO ydeevne?

Sociale medier har betydelige fordele på dine søgeresultater, og aLevende social dominans kan øge søgepositionen.

I denne skrivelse, Jason Adler, kundesucceschefen for Semalt Digital Services, giver dig fem måder, hvorigennem du kan bruge sociale medier til at forbedre dine søgeresultater.

# 1: Opret forbindelse til dine sociale netværk

Tidligere var placeringen af ​​Google baseret på link bygning uansetKvaliteten af ​​links et individ overvejede. Senere begyndte Google at overveje kvaliteten af ​​linket efter at have realiseret disse menneskermanipulerede rangering gennem brug af falske links.

Siden sociale websteder er baseret på en webmyndighed, er links på disse webstederanses ofte for at være af højere kvalitet - buy argentine passport. Selv i tilfælde af at du har en ny Facebook-side, vil det nok blive rangeret højt på grund afFacebooks fuldstændige myndighed.

# 2: Forøg antallet af dine tilhængere

Websteder med et stort antal følgere af høj kvalitet er bedre varierede i søgningmotorer. Højt vurderede tilhængere er på dine sociale medier platforme, og et betydeligt antal af disse mennesker interagerer eller engagerer signogle måder.

Konversationen kan være i form af retweeting dit indhold, repining pins,skrive anmeldelser på Google+ eller endda sende dig en tweet..Sørg for, at antallet af dine tilhængere stiger støt.

# 3: Sørg for, at dit indhold kan deles og søges

En social platform som Pinterest gør dine oplysninger delelige ogsøgbare. Platformen inspirerer deling betydeligt. Brugere sender pins af deres interesse til deres bestyrelser og formidler det til andrePinterest fans.

Du kan f.eks. Gøre dine indlæg på Facebook søgbare i søgningmotorer ved at gå til Facebook-fanen for beskyttelse af personlige oplysninger og give andre søgemaskiner mulighed for at linke til din tidslinje.

# 4: Kontrollér, at dine indlæg bruger søgeord

Nøgleord er afgørende for dit websted, betalte annoncekampagner og blog og dermed,Det bør ikke overraske dig, at søgeord er væsentlige med dit sociale indhold.

På Pinterest, den sikre måde at rangere i en bedre position i søgemaskinerneer at sikre, at dine kort eller tapper har nøgleord. Tilsvarende kan udførelse af forskning til YouTube-videoer øge trafikken til bloggen,kanal og hjemmeside, hvis de er fremhævet på din profil.

Brug af nøgleord på dine Facebook-indlæg kan også resultere i bedre rangering.

Søgeordene sikrer, at dit indhold er søgbart, og når brugerne søgerfor disse ord bliver dit indhold det første, der kommer op.

# 5: Lav lokale fortegnelser

Sørg for, at dit venture har en tilpasset notering på Google +, der har dinrelevante data og adresse. Dette gør det muligt for dine kunder at gennemgå din organisation direkte på Google.

Konklusion

Brug af sociale sites som marketinginterventioner er stærkt tilrådeligt, mendet kan endda styrkes yderligere ved at udnytte det til at forbedre SEO.

Man kan være sikker på, at sociale websteder kan forbedre rankingen.

November 27, 2017