Back to Question Center
0

5 hemmeligheder for at øge blogtrafik fra semalt

1 answers:

Oprettelse af artikler, der går viral, er topprioriteten for alle, der har lanceret en blog. Faktisk,Det kræver gennemtænkte konsekvente handlinger, der altid er indbyrdes forbundne. Fra at skabe kvalitativeindhold til at udvikle den rigtige sociale medier strategi, er hvert trin uundværligt. Ivan Konovalov,Customer Success Manager for Semalt Digital Services deler nyttige tips om, hvordan man øger blogtrafik - free bonus no deposit.

1. Opret viralt indhold

Skriv interessante, spændende artikler, som vil tiltrække læsernes opmærksomhed. Titlen på din artikeler det vigtigste ved at skrive viralt indhold. Kom med attraktive titler, der vilfange opmærksomhed fra besøgende på internettet. Hvis din titel er spændende, så vil du mestsandsynligvis få maksimale hits på dit indlæg. Udover at skabe gode titler, skriv lange informative artikler.Kom ind i detaljerne i dit emne og forklar dine point på en interessant måde. En uddybendeindlæg vil lokke dine blog besøgende til at læse hele artiklen. Indsæt flotte billeder i dinIndlæg for at hjælpe læserne med at forstå din artikel tydeligere. Derfor vil dine læserebesøg din blog igen for at læse din næste artikel.

2. Del din artikel mere end én gang

Hvis du vil øge trafikken til din blog, skal du målrette mod flere besøgende. Nogle læsere har adganginternettet om dagen og andre om natten. Forøg trafikken til din blog ved at deleDin artikel flere gange i løbet af en dag eller en måned. De vigtigste sociale medier platforme, der kan hjælpedig for at opnå dette er Facebook, Twitter, Pinterest og Google+. Deltag i grupper og lokalsamfundder er relateret til din branche og deler dit feed..

3. Installer det rigtige tema

Der er tusindvis af temaer på markedet. Men mange af dem vil ikke være kompatible med dinblog. Det betyder at du skal vælge klogt og installere den rigtige. Et godt tema bør være fuldt udlydhør, hvilket sikrer, at din blog er tilgængelig på forskellige enheder, herunder desktopsog mobile skærme. Du skal også vælge et hurtigtildetema. Når dit tema lastes hurtigt,det får besøgende til at holde fast i din blog og læse flere indlæg. Desuden skal du vælge et tema, der harsmukt og attraktivt design.

4. Tilføj deleknap

Deleknappen hjælper dig med at udnytte kraften i sociale medier platforme til at nå et bredere publikum.Læsere er altid villige til at dele et interessant indlæg. Tilføj derfor deleknappen til indlæggetat lade dit indhold gå viralt. Det betyder, at dine læsere vil kunne dele dine blogindlæg medderes venner og fans. Som følge af denne deling vil din blog få mere trafik.

5. Kommentar i andre blogs

Kommentarer er blevet et kraftfuldt værktøj, som hjælper dig med at få backlinks og trafik. Hold øje medpopulære blogs og kommentere deres emner og fora. Betydende kommentarer vil tiltrække opmærksomheden,og sandsynligvis vil du få svar, der giver dig backlinks. Kommentarer vil etablere dig som enekspert og hjælpe dig med at tiltrække masser af trafik til din blog.

Semontekspert Ivan Konovalov beviser, at en konsekvent gennemførelse af ovennævnte strategier fører tilat øge din blogtrafik. En sådan praksis blev med succes vedtaget af vores kunder og bekræftetdens effektivitet. Fra nu af kan du bruge disse tips samt professionelle tjenester fra Semalt for at tage din blog til næste niveau.

November 27, 2017