Back to Question Center
0

5 grunde til, at langsigtet SEO er bedre end kort sigt SEO beviset ved semalt

1 answers:

Search Engine Optimization eller SEO er en strategi, der bruges afforskellige virksomheder til internet marketing. Men det er langt ikke let for kunderne at se det større billede, når det kommer til anvendelseen effektiv internetmarkedsføringsstrategi, så snart de fleste ønsker at se øjeblikkelige resultater og mere trafik til deres websteder.Dette gør det muligt for digitale marketingfolk at fokusere på kortsigtede SEO for at få hurtige placeringer i søgeresultatsiderne (SERPS) - kanger evod 1600. Imidlertid,dette er ikke måden at etablere bæredygtig online tilstedeværelse for din virksomhed. Kort sigt SEO fungerer godt i et vist omfang, nårmed fokus på langsigtet SEO hjælper dig med at opbygge en givende strategi.

Michael Brown, kundesucceschef for Semalt DigitalServices, giver fem grunde til, at langsigtet SEO-strategi er mere fordelagtig erhvervsvækst.

Ever-changing Search Engine Algorithms

De konstante ændringer i søgemaskine algoritmerUdviklet af Google gælder hæve varme diskussioner i digital markedsføring. Google har til hensigt at give brugere gratis spamfrit af høj kvalitetwebressourcer, men mange hjemmesider føler den negative virkning af disse ændringer ved at opleve lavere søge rankings og tab af onlinesigtbarhed. Uden løbende forbedringer i virksomhedens SEO-praksis er det umuligt at holde trit med tempoet i disse ændringer.Du skal forblive sikker fra fremtidige opdateringer ved at sørge for, at dit websted er søgemaskine værdigt..

God SEO afhænger af nyt indhold

Ændringer i søgemaskinealgoritmen placerer højdenvigtigheden af ​​regelmæssige opdateringer, som er nøglefaktoren, der hjælper dig med at opretholde god SEO. Faktisk spiller frisk indhold det afgørenderolle i digital markedsføring, bliver en del af din langsigtede SEO strategi. Bidraget til succesen med din internet marketingkampagner er vanskelige at vurdere.

Mobile Internet-brugere

Mobilt internetfelt har gennemgået en utroligvækst i løbet af de sidste par år kommer i dag mere end halvdelen af ​​verdens internettrafik fra mobile enheder. Mobile SEO er den andenuadskillelige elementer i langsigtede SEO strategier, der sikrer, at internetbrugere kan få adgang til indhold via mobile enheder. Makingde websteder, der reagerer på den skærmstørrelse brugeren har, giver det mening at skabe indhold, der fungerer korrekt med lydhør dynamikog layouter.

Link Building

Opbygning af en backlink-profil er det centrale emne, atGoogles rankingalgoritme analyser. Men analysespecifikke ændrer sig også. Således kan kortsigtet SEO føre til spam og uetisklink bygningsprocesser, hvilket betyder at bogføre dine links tilfældigt. Ved at bruge link bygning i din langsigtede SEO strategi, vil du undgåGoogle-sanktioner og oprette en højkvalitetsstrategi for fremtiden.

Høj konkurrence

Hovedmålet med SEO er at sætte dit websted og sideri toppen af ​​søgeresultaterne eller i det mindste få dem til den første side, eller bedre endnu, få vist på Googles uddrag. Webmarketingfolk bruger forskellige metoder til at nå førsteklasses positioner i søgeresultater, fordi det er her, hvor den mest trafik kommer fra. Det bedstemåde at komme derhen er at bruge en kompleks langsigtet seo strategi.

November 27, 2017