Back to Question Center
0

5 grunde til at du undlader at øge trafikken med sæsonbestemt SEO

1 answers:
Dokument

Sæsonmæssig trafik er variationerne i folks interaktion med søgemaskinerne i løbet af året. Disse afvigelser kan være som følge af salgsmønster, ferie og feriekørsel, bogstavsæsonens trafik og trends, arrangementer og specielle lejligheder.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager for Semalt , præciserer årsagerne til at gå glip af sæsonens trafik og måder at optimere situationen på.

 1. Du analyserer ikke dit websteds trafikmønstre

Månedlige oplysninger om placeringer, trafik og konverteringer er vigtige for marketingfolk. Derfor kontrollerer vi årlige trafikstatistikker for at identificere gentagne mønstre og adfærd fra publikum. Dette vil hjælpe med at forstå årsagerne til variationerne; den type sæsonmæssige trafik, du oplever - vichy reti-c intensive corrective care spf15 by derma.

 1. Du ignorerer mulighederne

Afhængig af de eksisterende mønstre og med udsigt over de mulige mulige muligheder, kan du gå glip af sæsonbestemt trafik. At lave en liste over sæsonbestemte arrangementer kan være et godt gennembrud for dette problem. Man kan fortsætte med at oprette advarsler på Google-kalender til andre regionale og forretningsmæssige begivenheder..

 1. Du bruger ikke sæsonbetonede søgeord

Search Engine Optimization slutter ikke ved at udfylde din informationskalender, i modsætning til mange webmastere, der overskrider søgningen af ​​sæsonbetonede søgeord. Derfor er der en god strategi at oprette en liste over sæsonbetonede søgeord. Dette indebærer følgende trin:

 • Leder du efter sæsonbetonede søgeord i Google Search Console
 • Brainstormere vilkårene og kontrollere dem i Google Trends
 • Udvidelse og analyse af søgeordsideer ved hjælp af Rank Tracker

 1. Du opretter en helt ny side til sæsonbestemt SEO

Oprettelse af en anden side til dine sæsonbestemte SEO-kampagner er ikke tilrådeligt, da der er risiko for at duplicere indhold, og det er tidskrævende. For at bremse denne fejl er det nødvendigt at optimere de eviggrønne destinationssider.

Følgende er måder at genoprette det eksisterende evergreen-indhold for at fange den store sæsonmæssige trafik

 • Optimering af destinationssider til sæsonbetonede søgeord
 • Opdatering af videoer, billeder og kontekst: Dette kan være et løft i tilfælde af begrænset information på hjemmesiden

 1. Du ser ikke din konkurrence

Uden at se din konkurrence, vil du aldrig forstå, hvorfor dine konkurrenter fortsat slår dit website i den periodiske SEO. For at optimere denne fejl er det relevant at analysere konkurrenterne sæsonbestemt SEO. Følgende er måder at være ajour med planerne for SEO og resultaterne af din konkurrence:

 • Oprettelse af advarsler til dine målrettede sæsonmæssige søgeord og navneordninger: Da du er opdateret med væsentlige noteringer, er det vigtigt at modtage underretninger om indhold med relevante søgeord.
 • Sporingskonkurrencerens placeringer for sæsonbestemte søgeord: Dette gør dig opmærksom på eventuelle optimeringsaktiviteter, de er på.
 • Abonnere på konkurrenters email-opdateringer: Dette vil gøre det muligt for dig at kaste de transaktioner og oplysninger, de deler med deres brugere.

Konklusion

Seasonal SEO er ikke en nem måde at tilføre trafik og salg til din hjemmeside, især når der er en skør konkurrence, og du begynder sent. For at forsvare dine kampe skal du observere dine fremskridt og sætte meget tid i undersøgelsen og optimeringen.

November 27, 2017