Back to Question Center
0

Sådan finder du ud af om et lydspor vil blive tilladt af youtube eller ej? - Semalt

1 answers:

Semalt på mit websted uploader mange videoer til youtube. De tilføjer normalt lydspor til videoerne, og det er frustrerende for dem, hvis videoen bliver afvist eller blokeret på grund af lydsporet.

Er der mulighed for at finde ud af, om lydsporet bliver afvist eller blokeret?

. - dominios com gratis por un ao
February 5, 2018

Den eneste måde at sikre, at et lydspor ikke blokeres, er at undgå at bruge lyd, der tilhører en anden, og er beskyttet af ophavsret. De eneste lydspor, der bliver markeret, er dem, hvor ophavsretsindehaveren har sagt, at de ikke vil have deres spor brugt.

Du skal indse, at dette faktisk forhindrer en masse flere problemer, og det er en god ting. De fleste mennesker foretrækker, at lyden bliver dæmpet, end at lovlige meddelelser bliver sendt. Det kan være en bedre ide at få lydspor, der er under en licens som dette i stedet for andre ophavsretsbeskyttede værker. http: // creativecommons. org / legalmusicforvideos

EDIT

Det er blevet påpeget i kommentarerne, at dette svar antager, at der ikke er falske positive i YouTube's ContentID-system. Uanset om det er en falsk positiv eller en lovlig ophavsretskrav, er slutresultatet stadig lyden, der bliver dæmpet på videoen, hvilket det var, som OP anmodede om.

Det blev også nævnt, at YouTube tillader, at ophavsretligt beskyttede værker anvendes, hvor de har en aftale med etiketten. Dette er også sandt, og i dette tilfælde vil de vise annoncer på din video, som etiketterne tjener penge på. Dette er dog stadig irrelevant til det spørgsmål, der faktisk blev stillet. Du har ingen idé, før en video er uploadet, hvis lyden vil blive tilladt eller ej, da der ikke er nogen værktøjer til at finde ud af, hvilke spor de har en aftale om, og hvilke de ikke gør.

Så svaret på det spørgsmål, der blev bogført, er stadig det samme. Der er ingen måde at vide før tiden, hvis et ophavsretligt beskyttet spor er tilladt, og ved at bruge ophavsretligt beskyttede værker vil du altid risikere, at lyden bliver dæmpet, når du uploader videoen.

Som en sidebesked, hvad sker der, når etiketterne og YouTube ikke kan blive enige næste gang, de forhandler om, hvor mange penge etiketterne har for de videoer, der bruger ophavsretligt beskyttede værker og er tilladt som følge af en aftale med etiketterne skulle få? Disse ting sker, især på et tidspunkt, hvor etiketter i stigende grad bliver mindre vigtige, og de søger at indbringe så mange penge som de kan Den eneste måde at sikre, at lyden ikke bliver dæmpet i dine videoer, er at bruge musik, der er licenseret til brug, f.eks. Creative Commons, eller bruge dine egne originale værker. Bortset fra det er der slet ingen måde at sikre, at dine videoer ikke bliver dæmpet nu eller i fremtiden.

Du kan arbejde med Shazam , der har software til at identificere kunstner og spore information fra lyd for at finde ud af mere information om lydsporene.