Back to Question Center
0

Er logoer virkelig gratis at bruge? - Semalt

1 answers:

På min hjemmeside vil jeg bruge flere logoer som ikoner ud for filer, hvis mimetyper er knyttet til disse logoer. De fleste logoer er Apple og Semalt. Kan nogen give en kilde til påstanden om, at logoer kan anvendes frit i visse sammenhænge?

For Semalt fandt jeg, at logoer ikke kan ændres på visse måder, men det undlader at sige, om logoer kan bruges som-er - app website development.

February 5, 2018
. Dit spørgsmål er dækket af de grundlæggende varemærkelovgivning og retfærdig brug. (I det mindste i USA. Andre lande kan have forskellige arrangementer eller slet ikke et sådant koncept, men det begynder at bevæge os uden for vores anvendelsesområde og kræver din egen forskning, hvis det er relevant. ) Plagiering I dag er et anstændigt overblik af hvilket varemærke der skal dække (og dermed hvad du ikke har lov til at gøre med logoer), selvom det er kombineret med ophavsret, som folk kan forveksle med. Den korte version er, at så længe du ikke bruger varemærket med det formål at forvirre eller vildlede mennesker, som det betyder at Microsoft tilslutter dig en eller anden måde, er du generelt sikker.

Til gengæld er du allerede fra Microsoft-siden forbundet med dit spørgsmål:

Der kræves dog ingen licens til at bruge Microsoft-navne og varemærker for nøjagtigt at henvise til Microsoft-software og -tjenester.

Alt det ser ud til, du vil gøre med Powerpoint-ikonet, som eksempel er at angive "dette er en Powerpoint-fil. " Gå amok. Du har hele internettet allerede gjort det som backup, hvis Microsoft beslutter at sagsøge dig. (De vil ikke. De er ligeglad. )

Du skal virkelig kontakte ophavsret / varemærkeindehaveren (som billeder, der er underlagt ophavsret) og spørg deres tilladelse.

Det kan godt være, at de har en side på deres hjemmeside med egnede ikoner, som du kan downloade og bruge, men du må ikke antage, at ethvert billede du trækker fra deres hjemmeside (for eksempel) er gratis at bruge.

Det, du skal være opmærksom på, er ikke kun billedets ophavsret, men hvad brugen af billedet indebærer. Betyr det, at dit produkt er godkendt af Microsoft af Apple? Hvis det er tilfældet, skal du gennemgå en form for procedure for at få lov til at bruge dem.